Кошик порожній

Оновлена лінійка відеореєстраторів Dash Cam від Garmin

21.05.2019

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила оновлену лінійку відеореєстраторів Dash Cam, до якої увійшли моделі Dash Cam 46, Dash Cam 56, Dash Cam 66W, а також Dash Cam mini. Завдяки різноманіттю функцій, на кшталт компактного дизайну, відеозапису у високій роздільній здатності, широкого кута огляду, GPS і можливості керування голосом, майбутній користувач зможе підібрати ідеальний пристрій для своїх потреб. Виникла необхідність зафіксувати рух трафіку на завантаженому перехресті або задокументувати події на дорозі у високоякісному HD відео? Не проблема. Необхідно задокументувати точний час та місце, де відбувся інцидент? Завдяки вбудованому GPS пристрої Garmin Dash Cam зроблять це для вас. Шукаєте компактний відеореєстратор, який майже непомітний в салоні автомобіля? До ваших послуг ультракомпактний Dash Cam mini, розміри якого не перевищують розміри ключа від автомобіля, а вага становить лише 28,7 г.


Оновлена лінійка відеореєстраторів Garmin Dash Cam


Нові пристрої з GPS-приймачем і голосовим управлінням мають широкий кут огляду 140 або 180 градусів (Dash Cam 66W), завдяки чому вони охоплюють більшу область, включаючи перехресний потік руху. Чутлива камера робить знімки з роздільною здатністю до 3.7 мегапікселів і записує відео у форматі HD з роздільною здатністю 1080p і навіть 1440p CLARITY HDR для максимальної чіткості. Можна не сумніватись, що пристрої надають якісну картинку навіть в умовах низького освітлення. Вбудований GPS-приймач з автоматичним виявленням аварії (G-датчик) зберігає відеоматеріал у разі зіткнення для визначення часу і місця аварії. Переглянути записаний матеріал можна, як на самому приладі, так і у додатку Garmin Drive. Всі відеореєстратори серії оснащені модулями безпровідного зв’язку Wi-Fi та Bluetooth.

Відеореєстратори Dash Cam 46, 56 та 66W включають покращені функції попередження водіїв для підвищення безпеки. Вони попередять вас про можливе зіткнення з машинами, які рухаються попереду, про виїзд за межі смуги руху, розташовані поруч камери дорожнього руху і порушення швидкісного режиму. Від вас вимагається лише стежити за дорогою і вести машину.

Голосові команди в моделях Dash Cam 46, 56 та 66W дозволяють запускати та зупиняти звукозапис, робити фото, записувати відео Travelapse™ та виконувати інші дії з відеореєстратором не забираючи рук від керма.

Оновлена серія пропонує декілька варіантів зберігання, перегляду та обміну відзнятим матеріалом. Безкоштовна програма Garmin Drive™ при синхронізації з сумісним смартфоном надає водіям миттєвий доступ до збереженого на пристроях відео. Додаток Dash Cam Auto Sync разом з Garmin Drive дозволяють синхронізувати відеозаписи з декількох відеореєстраторів (до 4 шт.), щоб забезпечити 360-градусний огляд навколо транспортного засобу.

“Найбільше в оновленій лінійці вражає збалансованість конструкції, налаштувань та функціоналу, завдяки чому наші відеореєстратори стали близькими до ідеалу, — зазначив Ден Бартел, віце-президент Garmin з кінцевих продажів. — У розпорядженні користувачів широкий спектр опцій від простого і надкомпактного Dash Cam mini до 180-градусного огляду, голосового управління та функції попереджень у Dash Cam 66W. Таким чином, кожен зможе підібрати відеореєстратор, який максимально відповідає його вимогам.”



Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.