Кошик порожній

Оновлена серія Garmin quatix 7 для мореплавців, риболовів та яхтсменів дає поштовх активному способу життя

02.05.2022

Компанія Garmin®, найбільший у світі та найінноваційніший виробник морської електроніки, нещодавно представила оновлену серію преміальних годинників quatix® 7, створених для використання на воді. Новинки оснащені комплексом звичних для прихильників бренду технологій для щоденних занять фітнесом, здоров’я та зв'язку. Спираючись на досконалість попередніх версій quatix, оновлені пристрої пропонують кілька додаткових функцій для мореплавців з ще більшим спектром можливостей інтеграції з бортовим обладнанням. Це й управління багатофункціональними дисплеями (MFD), повідомлення про переміщення якоря і не тільки.


Завдяки сучасному стилю та міцним елементам конструкції quatix 7 неперевершено виглядатиме, як в умовах морського середовища, так і на світському заході


Звичний інтерфейс з п'яти кнопок у нових годинниках quatix 7 доповнюється вдосконаленим сенсорним дисплеєм, який забезпечує комфортне переміщення по картах та гортання меню. До лінійки увійшли 3 моделі – базова quatix 7, quatix 7 Sapphire та quatix 7X Solar з підзарядкою від сонця. Так серія охопила весь функціонал і преміумдизайн флагманських смартгодинників Garmin, поєднуючи їх зі спеціалізованими функціями для рибалок та судноводіїв усіх рангів. Модель quatix 7 Sapphire отримала барвистий дисплей AMOLED з функцією Always-On та неперевершеною передачею кольорів, при цьому він майже не впливає на розрядження акумулятора.


quatix 7 запропонує вам органічну інтеграцію з картплоттерами Garmin

«Серія quatix 7 пропонує унікальний рівень універсальності та користі — у морському круїзі кожна з моделей слугуватиме у ролі відданого першого помічника, а на вечірці стильним та елегантним аксесуаром, який не залишиться непоміченим», – каже Ден Бартел, віцепрезидент Garmin із глобальних споживчих продажів. «З новими інноваційними морськими функціями клієнти можуть керувати своїм МФД з будь-якої точки на човні та отримувати важливу інформацію про погоду й припливи, що значно полегшить навігацію. Серія quatix 7 отримала передові функції розумних годинників та неймовірно довгий час автономної роботи, який жоден інший морський годинник не спроможний забезпечити».


Вбудована підтримка деталізованих карт прибережних зон BlueChart® g3 і внутрішніх карт LakeVü™ g3 дозволить впевнено орієнтуватись у ситуації під час відчалювання


Необхідні інструменти для мореплавців

Коли ви катаєтесь на човні, займаєтесь вітрильним спортом або рибалите, серія quatix 7 запропонує вам органічну інтеграцію з картплоттерами Garmin та іншою морською електронікою. У поєднанні з сумісним бортовим обладнанням quatix 7 забезпечує зручне керування автопілотом та акустичними системами Fusion® з будь-якого місця на човні, а також може передавати на ваше зап'ястя важливу інформацію про човен, включно з актуальною глибиною, обертами двигуна, параметрами вітру та даними, які можна налаштувати самостійно. Для ваших захоплень quatix 7 оснащений великою кількістю вбудованих профілів для риболовлі, вітрильного спорту, регат, серфінгу і не тільки. Вбудована підтримка деталізованих карт прибережних зон BlueChart® g3 і внутрішніх карт LakeVü™ g3 дозволить впевнено орієнтуватись у ситуації під час відчалювання.


Безель базової моделі quatix 7 – Standard Edition виконаний з нержавіючої сталі, екран захищає міцне скло Corning® Gorilla® Glass


Нові функції годинника quatix 7

  • Керування : отримайте швидкий доступ до загальних налаштувань картплоттера одним натисканням кнопки, наприклад, масштабуйте карти, регулюйте підсвітку, налаштовуйте клавіші швидкого доступу.
  • Попередження про рух якоря: отримуйте швидкі сповіщення на годинник у разі переміщення якоря.
  • Сповіщення про припливи: дізнайтесь про припливи та відпливи за допомогою інтегрованих даних та попереджень, які тепер можна переглядати на одному циферблаті.
  • Багатодіапазонний GPS: завдяки більшій кількості супутникових частот моделі Sapphire і Solar забезпечують точніше позиціонування.
  • Багатоконтинентальні топографічні карти: досліджуйте деталізовані контурні карти по всьому світу, які легко завантажуються та оновлюються за допомогою вбудованого Wi-Fi®.

Акумулятор

Витрачайте більше часу на те, що подобається, і менше часу на заряджання годинника, завдяки збільшеному акумулятору, який у моделі Sapphire тримає заряд до 16 днів у режимі розумного годинника та до 18 днів у базовій моделі. Модель quatix 7X Solar використовує енергію сонця для ще тривалішої автономності, забезпечуючи користувачам до 37 днів у режимі розумного годинника або до 90 днів у режимі економії заряду.


ожна з моделей лінійки оснащена яскравим кольоровим дисплеєм з відмінною деталізацією на сонці


Витончений, міцний дизайн

Завдяки сучасному стилю та міцним елементам конструкції quatix 7 неперевершено виглядатиме, як в умовах морського середовища, так і на світському заході. Кожна з моделей лінійки оснащена яскравим кольоровим дисплеєм з відмінною деталізацією на сонці. Такий дисплей забезпечує не лише високочітке зображення, а й вишуканий преміальний вигляд годинника. Захист від води за стандартом 10 ATM дозволяє пристрою quatix 7 витримувати різні умови, у тому числі занурення на глибину до 100 метрів. Безель базової моделі quatix 7 – Standard Edition виконаний з нержавіючої сталі, екран захищає міцне скло Corning® Gorilla® Glass. У версіях Sapphire та Sapphire Solar Edition корпус виконаний з титану з алмазоподібним (DLC) вуглецевим покриттям, а екран вкритий надміцним сапфіровим склом. Модель Sapphire Solar додатково отримала лінзу Power Sapphire, яка дозволяє пристрою заряджатись від сонця.

Оновлені елементи дизайну

  • Покращений дисплей: приголомшливий AMOLED-дисплей у моделях Sapphire "оживляє" годинник та забезпечує надчітке зображення на сонці.
  • Сенсорний екран або кнопки: користуйтесь традиційними кнопками або новим інтуїтивним сенсорним екраном — чергуйте їх згідно з ситуацією.
  • Вбудований світлодіодний ліхтарик: для темного часу доби модель quaix 7X Sapphire Solar має світлодіодний ліхтарик, щоб провести вас до місця призначення у темряві.

Інтелектуальні функції та стеження за активністю

Серія quatix 7 отримала повний комплект смартфункцій і функцій для спостереження за здоров'ям. Це і пульсоксиметрія, і пульсометр на зап’ясті, спостереження за диханням та стресом, показники здоров'я Body Battery™ та фітнес-вік, аналітика сну з розширеними даними тощо. Пристрої мають велику кількість попередньо встановлених програм для занять бігом, велоспортом, туризмом, греблею, лижним спортом, гри у гольф та інших активностей. На тренуваннях годинники фіксують дані та повідомляють користувачів, коли вони тренуються занадто інтенсивно, недостатньо або саме так, як треба. Додатково quatix 7 мають вбудовані карти SkiView™ та 42 000 полів для гольфу. Користувачі можуть оплачувати покупки за допомогою безконтактних платежів Garmin Pay™ та слухати музику з потокових сервісів Spotify®, Amazon Music або Deezer без телефону прямо зі свого годинника за допомогою бездротових навушників. Само собою серія годинників quatix 7 отримує смартоповіщення з підключеного смартфона прямо на свій екран.




Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.