Кошик порожній

Ехолот Panoptix LiveScope отримав нагороди «Best of Show» та «Best Electronics» на виставці ICAST 2018

08.08.2018

У липні місяці в Орландо (США, штат Флорида) проходила найбільша рибальська виставка ICAST- 2018. За почесне звання «Best of Show» боролись 974 цікавих новинок, а переміг ехолот Garmin Panoptix LiveScope!

Пристрій забезпечує настільки високу роздільну здатність та чіткість зображення структури, наживки і риби, що користувач може з легкістю розрізнити вид риби на екрані ехолота. Окрім звання «Best of Show» Panoptix LiveScope став найкращим у номінації «Best Electronics», зібравши безліч захоплених відгуків від покупців та журналістів.


Panoptix LiveScope


«Риболовля ніколи не буде колишньою! Ви можете бачити рух риби в реальному часі та її профіль. Я закинув блешню на дно і побачив судака. Я навіть зміг розрізнити його плавники! Раніше жодне обладнання не могло мені цього показати», – каже професійний рибалка та учасник команди Garmin Фред Румбаніс (Fred Roumbanis).
«Найголовніше для мене – це простота. З Panoptix LiveScope ви бачите точнісінько те, що знаходиться під водою. Картинку більш високої якості можна побачити лише під час підводного плавання, але я не впевнений, що вона дійсно буде кращою», – прокоментував новинку ще один рибалка-спортсмен Джейсон Крісті (Jason Christi).

Ехолот Panoptix LiveScope обладнаний двома режимами зображення - LiveScope Down та LiveScope Forward, між якими можна швидко переключатись, в залежності від ситуації та своїх побажань. Якщо спрямувати трансдьюсер LiveScope вниз, ви побачите динамічне зображення всього, що відбувається під човном в реальному часі. A якщо спрямувати його вперед, пристрій покаже всеохоплююче зображення навколо човна. В обох режимах рибалка отримує неймовірно чітку картинку в радіусі 60 метрів, навіть якщо човен стоїть на місті. Крім того, трансдьюсер LiveScope обладнаний системою AHRS (система курсовертикалі), яка постійно налаштовує радіус випромінювання сонара, таким чином, щоб компенсувати рух човна.



Про компанію «Garmin»
Нещодавно компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією в сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери і багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.