Кошик порожній

Топ-10 ідей для подарунків чоловікові на День захисника України

02.10.2018

Що подарувати чоловікові на День захисника? Щороку жінки задаються цим непростим питанням та, нажаль, не завжди вдається знайти "правильний" подарунок, який би точно прийшовся до душі вашому герою. Тож ми підібрали для вас топ-10 ідей для дійсно чоловічих подарунків:


Подаруй Garmin на День захисника України


1. Тактичний годинник Garmin Tactix Charlie підійде тим, кому подобається сучасний мультифункціональний девайс та стриманий мілітарі стиль. Модель є продовженням fenix 5X за більш помірною ціною з розширеними тактичними функціями.
2. З велонавігатором Garmin Edge 1000 Bundle ваш велосипедист стане справжнім хазяїном доріг завдяки спеціальним велосипедним картам, попередньо завантаженим в пристрій.
3. Портативний GPS-навігатор Garmin GPSMAP 64S допоможе не збитись з маршруту під час піших походів та завжди підкаже дорогу додому.
4. Стильний та надлегкий годинник Garmin Forerunner 645 Music – оснащений NFC чіпом для безконтактної оплати та надає змогу прослуховувати улюблені треки безпосередньо з годинника через Bluetooth навушники.
5. Відеореєстратор Garmin Dash Cam 65W – це ваш надійний свідок, який нічого не упустить.
6. Foretrex 701 Ballistic Edition та Foretrex 601 - надійні навігатори, розроблені відповідно до військового стандарту захищеності для військово-тактичних пристроїв MIL-STD-810G, сумісні з окулярами нічного бачення. Працюють з системами GPS, GLONASS та Galileo для забезпечення найточнішого позиціонування.
7. tactix Bravo - військово-тактичний смарт годинник зі спеціалізованими військовими функціями, безліччю спортивних режимів для занять спортом у приміщенні та на відкритому повітрі, а також розширеними можливостями смарт-годинника.
8. Автонавігатор Drive 40LM - бюджетна універсальна модель, з корисними повідомленняим для водія, картою НавЛюкс та картою Європи, зробить ваше водіння набагато простішим і безпечнішим.
9. Розумний морський годинник quatix 5 - створений на базі мега популярних fenix 5 зі спеціалізованими функціями для парусних регат, спортивної риболовлі, а також можливістю управління судновим автопілотом і т.д. Ідеальний порадрунок для моряків та яхтсменів.
10. Годинники серії fenix 5 та fenix 5 Plus - подарунок, від якого буде в захваті будь-хто!

Сподіваємось, ця добірка допоможе вам визначитись з вибором. 



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.