Кошик порожній

Розумний годинник quatix 6X Solar став переможцем на ICAST 2020

22.07.2020

Розумний годинник Garmin quatix 6X Solar з підзарядкою від сонячної енергіїРозумний годинник Garmin quatix 6X Solar здобув перемогу у категорії «Найкращий подарунковий продукт» на найбільшій міжнародній виставці морського обладнання ICAST, яка цьогоріч проходила онлайн 13-17 липня. Garmin отримує нагороди на ICAST вже третій рік поспіль. Минулого року володарем премій став троллінговий мотор Force у категоріях «Найкращий продукт» та «Найкраще обладнання для човна», а у 2018 році нагороди забрав сонар реального часу Panoptix Livescope у номінаціях «Найкращий продукт» та «Найкращий електронний технічний засіб».

Годинник quatix 6X Solar оснащений дисплеєм 1,4» з функцію підзарядки від сонячної енергії для довготривалої автономної роботи батареї. Пристрій здатен пропрацювати без підзарядки у режимі смарт годинника до 21 дня, що у 1,5 раза довше за інші моделі quatix 6. Модель поєднала у собі найкращі функції годинника Garmin fenix 6X Pro Solar та спеціалізовані функції для яхтингу, риболовлі, круїзів та парусних регат, серед яких додатки для судноводіння, інформація про припливи, управління автопілотом, Fusion-Link, опції якірної стоянки та риболовлі. Годинник сумісний з ехолотами-картплоттерами Garmin та іншими пристроями, підтримує додаткові морські карти BlueChart g3 з покращеним зображенням. Для спортсменів quatix 6X Solar включає велику кількість спортивних програм та метрик, серед яких гребля, каякінг, гонки на каное, лижі, гольф та інші. Для мандрівників, як на морі, так і на суші, стануть у пригоді спеціальні навігаційні функції, системи GPS, ГЛОНАСС, Galileo, а також тривісний компас, гіроскоп та барометричний альтиметр. Функція Power Manager (керування живленням) дозволяє обрати оптимальний режим для розподілу заряду батареї та автономної роботи.

Вбудований у годинник quatix 6X Solar пульсометр вимірює частоту серцевих скорочень на суші і під водою. Пульсоксиметр Pulse Ox визначає рівень акліматизації та рівень насичення крові киснем, показник енергії Body Battery допомагає правильно розподілити ресурси організму протягом дня. У мандрівках, велопоїздках та довготривалих забігах годинник стежитиме за вашою безпекою, використовуючи вбудовані функції безпеки та стеження. До ваших послуг вбудовані кольорові топографічні карти, а також попередні карти популярних гірськолижних курортів та полів для гольфу по всьому світу. Крім того, пристрій включає безконтактні платежі Garmin Pay і музичний плеєр, який дозволяє зберігати у пам’яті годинника до 2000 пісень і слухати їх за допомогою безпровідних навушників. Вбудована пам’ять quatix 6X Solar становить 32 Гб, водонепроникність - 10 АТМ.


Розумний годинник з морськими функціями quatix 6X Solar


ICAST – одна з найбільших виставок риболовецької індустрії в світі! На ній представлені останні новинки для риболовлі, одяг, взуття та аксесуари. У рамках ICAST проходить церемонія нагородження найкращих продуктів, представлених на виставці. Метою проведення заходу є просування сучасних технологій і досягнень; розширення ринків збуту; виявлення потреб у клієнтів на нові товари; зміцнення і встановлення нових ділових контактів; розвиток риболовецького туризму; ефективне використання рибальських ресурсів. На ICAST з'їжджаються виробники рибальських аксесуарів, представники оптової та роздрібної торгівлі, дистриб'ютори, представники рекламної галузі. На виставку допускаються тільки професійні відвідувачі, що забезпечує експонентам максимально можливу цільову аудиторію.


Про компанію «Garmin»
Вже вкотре компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією у сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери й багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.