Кошик порожній

Популярний музичний сервіс Spotify запрацював в Україні

17.07.2020

З 15 липня популярний музичний сервіс Spotify запрацював в Україні і вже доступний для користувачів IOS та Android. Власникам годинників Garmin з вбудованим музичним плеєром Spotify дозволить завантажувати музику та плейлисти в годинник, обирати треки в залежності від свого настрою та бажаного жанру, слухати композиції, які рекомендує Spotify на основі статистики улюблених пісень, створювати власні плейлисти улюбленої музики, створювати плейлисти для тренувань, слухати їх у друзів та інших користувачів і ще багато чого іншого.

Як встановити Spotify на годинник Garmin

1. Підключіть годинник до доступної мережі WI-FI.

2. У додатку Garmin Connect відкрийте магазин Connect IQ та завантажте віджет Spotify.

3. Натисніть та утримуйте кнопку «Вниз» (управління музикою).

4. Натисніть середню кнопку та оберіть джерело музики.

5. Додайте нове джерело програвання музики Spotify.

6. Відкрийте додаток Garmin Connect.

7. У додатку Garmin Connect з’явиться вікно для входу або реєстрації у Spotify, введіть свій логін та пароль та увійдіть у свій обліковий запис.


Як встановити Spotify у годинник Garmin


Додаток Spotify налічує понад 286 мільйонів підписників, серед яких 130 мільйонів мають premium підписку. В Україні вартість premium підписки, яка надає повний доступ до усіх функцій та дозволить користуватись додатком на годиннику Garmin складає 4.99$ для однієї людини, сімейна підписка для 6 користувачів – 7.99$.

Годинники Garmin, які підтримують зберігання музики у своїй пам’яті

Серія fenix 6, Venu, vivoactive 4/4S, Forerunner 945, Forerunner 245 Music, Forerunner 645 Music, cерія MARQ, серія quatix 6, tactix Delta та tactix Delta Solar Edition, vivoactive 3 Music, серія fenix 5 Plus.


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.