Кошик порожній

Суперціна на бігові годинники для спортсменів всіх рівнів підготовки Forerunner 55

05.10.2021

Ми раді повідомити вас про падіння ціни на сучасні GPS-годинники Forerunner 55, які стануть прекрасним компаньйоном на тренуваннях для спортсменів будь-якого рівня підготовки, а особливо для тих, хто тільки починає займатись бігом. Використовуйте їх для відстеження статистики занять, вдосконалення своїх результатів та досягнення мети найкоротшим шляхом. Тренуйтесь разом з попередньо завантаженими спортивними програмами, відстежуйте їх параметри, отримуйте персональні плани тренувань та корисні підказки, створені на основі історії ваших занять і рівня фізичної підготовки. Ба більше, спостерігайте за показниками свого здоров’я прямо на зап’ясті.

Досягайте цілей з годинниками Forerunner 55

ОСОБЛИВОСТІ

  • Вбудовані GPS, ГЛОНАСС І GALILEO відстежують дистанцію, швидкість та місцеположення користувача під час пробіжок і тренувань.
  • Пульсометр на зап’ясті цілодобово стежить за частотою пульсу.
  • Годинник стежить за вашою активністю, включно з пройденими кроками, калоріями, сном та іншими даними.
  • Щоденні рекомендовані тренування, створені на основі історії тренувань, рівня фізичної підготовки та часу відновлення, дозволяють тренуватись ефективно та з розумом, а не навмання.
  • Безкоштовні адаптивні плани тренувань Garmin Coach для дистанцій 5K, 10K або півмарафону, складені з урахуванням ваших цілей і можливостей, містять поради від провідних тренерів і синхронізуються з вашим годинником.
  • У разі непередбачуваної або тривожної ситуації функції безпеки дозволяють відправляти свої GPS-координати близьким та друзям.
  • Тренуйтесь зі спортивними профілями HIIT та дихальними вправами.
  • Годинники оснащені розширеними функціями спостереження за здоров'ям (спортивний вік, цілодобове спостереження за диханням та інші), які допоможуть вам краще пізнати своє тіло.
  • Вбудовані спортивні профілі для бігу, велоспорту, бігу по стадіону, віртуального бігу, плавання в басейні, пілатесу, HIIT, дихальних вправ тощо допоможуть тренуватись якнайефективніше.
  • Вам буде запропоновано тренування різного рівня інтенсивності, що враховують вашу історію занять, рівень фізичної підготовки та час відновлення.
  • Зробіть тренування ще більш продуманими з показником VO2 max, який є індикатором вашої очікуваної ефективності.
  • Плануйте стратегію темпу за допомогою функції PacePro, яка видає рекомендований темп на основі даних GPS для обраної дистанції в додатку Garmin Connect™.
  • Годинник надасть вам прогнозований результат на змаганнях. Оберіть дистанцію для забігу і на екрані даних буде показаний розрахунковий час фінішу.
  • Вбудована функція часу відновлення після кожного тренування розраховує рекомендований час відпочинку до наступних інтенсивних занять.
  • Функція «Спортивний вік» дозволяє дізнатися, наскільки ваш організм молодший або старший за ваш реальний вік. Для розрахунку використовується дійсний вік, частота пульсу та інші фактори.
  • Спостереження за енергією організму Body Battery використовує зібрані дані для вимірювання запасів енергії в будь-який момент часу, щоб ви могли краще спланувати час активності та відпочинку.
  • Довга робота батареї - до 2 тижнів в режимі смартгодинника та до 20 годин в режимі GPS.

Нехай кожен ваш день буде активним та комфортним з повсякденними функціями годинника Forerunner 55. Дізнайтеся, в які моменти дня ви були найбільш активними, стежте за своїм диханням, рівнем стресу, водним балансом та іншими даними, які допоможуть вам покращити здоров’я.

Нехай кожен ваш день буде активним та комфортним з повсякденними функціями годинника Forerunner 55

Почувайтесь безпечніше завдяки функціям «Assistance» та «Incident Detection». У разі напруженої ситуації або якщо вам знадобиться допомога, вони дозволять миттєво відправити повідомлення з вашими GPS-координатами заздалегідь обраним контактам для екстреного зв'язку.

Спілкуйтесь в онлайн спільноті Garmin Connect на смартфоні – знаходьте однодумців, беріть участь у віртуальних змаганнях, діліться своїми успіхами у соціальних мережах. Додаток Garmin Connect також дозволяє відстежувати менструальний цикл або вагітність – записувати симптоми, отримувати поради по навантаженнях, правильному харчуванню тощо.

Безкоштовні адаптивні плани тренувань Garmin Coach для дистанцій 5K, 10K або півмарафону, складені з урахуванням ваших цілей і можливостей, містять поради від провідних тренерів і синхронізуються з вашим годинником

Налаштуйте годинник конкретно під себе за допомогою безкоштовних циферблатів, полів з даними, додатків і віджетів з магазину Connect IQ™.

Користуйтесь своїм годинником Forerunner 55 без підзарядки до 2 тижнів в режимі смартгодинника та до 20 годин в режимі GPS.



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.