Кошик порожній

Garmin® додає модель tactix® Delta у лінійку своїх тактичних годинників

22.01.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила tactix Delta – новий преміум GPS-годинник з найсучаснішим тактичним та навігаційним функціоналом, розширеними картами, тренувальними функціями, програванням музики та іншими нововведеннями.

Пристрій відповідає військовому стандарту MIL-STD-810, оснащений високоміцним сапфіровим склом та безелем з алмазоподібним карбоновим покриттям. Tactix Delta включає спеціальний прихований режим Stealth, в якому не відбувається збереження та обмін даними місцеположення, а також функцію миттєвого перезавантаження пристрою kill switch для повного видалення усіх користувацьких даних. Четверте покоління годинників tactix пропонує оновлений дизайн з екраном діагоналлю 1.4 дюйми, що на 36 відсотків більше, ніж у попередніх моделях. Серед інших нововведень можливість слухати музику з годинника, безконтактні платежі Garmin Pay та найновіші функції PacePro і Power Manager.

Тактичний, мультиспортивний GPS-годинник tactix Delta

Tactix Delta має унікальний двопозиційний режим з двома системами координат на одному екрані, декілька тактичних режимів, проекцію маршрутних точок та режим Jumpmaster, який допомагає розрахувати точку скидання на великій висоті з навігацією до цілі після стрибку. Одразу з коробки, tactix Delta має топографічні карти та розширені навігаційні функції і датчики, включаючи барометричний альтиметр, компас і декілька супутникових систем глобальної навігації.

Нова функція Power Manager дозволяє управляти зарядом батареї, переглядати й виконувати різноманітні налаштування, в тому числі датчиків, з метою оптимізації роботи батареї. Для більшої впевненості, перед операцією залишок заряду можна відобразити у годинах та днях, щоб точно знати, чи вистачить заряду до кінця операції. Для того, щоб максимально подовжити роботу батареї, ви можете на ходу деактивувати певні функції. Отримайте до 21 дня роботи в режимі розумного годинника та до 80 днів в енергоощадному режимі.

На додаток до розширених тактичних функцій tactix Delta включає топові метрики для активного відпочинку, функції для тренувань та загальної оцінки здоров’я. Годинник має вбудовані спортивні профілі, оцінює VO2max, статус тренування з налаштуваннями під спеку і набір висоти, а також включає найновішу функцію PacePro, яка допомагає дотримуватись встановленого темпу з урахуванням ухилу місцевості. Під час бігу користувачі можуть переглядати цільовий і актуальний темп на відрізку, дистанцію до нового відрізку та час, на який час вони випереджають / відстають від цільового. Tactix Delta включає топографічні карти для активного відпочинку, гірськолижні карти для більш ніж 2000 гірськолижних курортів та 41 000 полів для гольфу.

Завантажуйте у годинник до 2000 пісень або синхронізуйте свої плейлисти з популярних онлайн сервісів, без телефону. Також підтримуються безконтактні платежі Garmin Pay та смарт нотифікації зі смартфона для текстових повідомлень, електронних листів, вхідних викликів, тощо. Окрім всього вищезазначеного, tactix Delta сумісний з іншими пристроями Garmin, включаючи супутникові комунікатори, наприклад, inReach Mini та ошийники для собак Astro® 430.


Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.