Кошик порожній

Тренуйтесь вдома з велотренажерами та велоаксесуарами Tacx

29.12.2020

Тренуйтесь вдома з комфортом, не зважаючи на пору року або погоду. Велотренажери TACX дозволять вам підтримувати гарну фізичну форму в будь-яку пору року, в будь-яку погоду, і вийти на старт у повній готовності.


Комфортно тренуйтесь вдома з велотренажерами Tacx


Відкрийте для себе світ відео-додатків та проїдьтесь по найгарніших трасах світу або позмагайтесь з любителями велоспорту з різних країн.

Купити велотренажери Tacx на сайті garmin.ua

Купити велоаксесуари Tacx на сайті garmin.ua

Прямий електропривод TACX забезпечить максимально повні та реалістичні відчуття від тренування, а інтерактивні функції дозволять інтенсивно потренуватись із задоволенням і виконати поставлені завдання стосовно потужності, каденсу і швидкості.

Синхронізація по Bluetooth дозволить підключити велостанок до вашого телефону, планшету або ноутбука, наявність ANT+ забезпечить зв'язок з велокомп'ютером Edge або годинником Garmin.


Комфортно тренуйтесь вдома з велотренажерами Tacx


Базові тренажери TACX компактні та прості у транспортуванні, дозволяють тренуватися з різною потужністю без підключення до електромережі. Серед велотренажерів TACX ви неодмінно знайдете свого ідеального наставника і партнера для домашніх велотренувань.


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.