Кошик порожній

Garmin додала можливість завантажувати віджет Surfline з магазину Connect IQ Store

10.09.2021

Компанія Garmin®, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала віджет Surfline, який вже доступний для скачування з магазину Garmin Connect IQ™. Новий віджет пропонує любителям серфінгу можливість перевіряти умови1 на п’яти найближчих локаціях для занять серфінгом, встановивши додаток Surfline на сумісний годинник Garmin. Одразу після встановлення користувачі зможуть переглядати інформацію про припливи, висоту хвиль, параметри вітру та рейтинг якості серфінгу на заданій місцевості завдяки інтеграції зі звітами Surfline.

Garmin анонсувала віджет Surfline

"Ми знаємо, наскільки важливо серферам мати актуальну інформацію про те, що відбувається на обраних ними місцях для серфінгу", - зазначає віцепрезидент відділу глобальних продажів компанії Garmin, Ден Бартел. - "Ми віримо, що наші користувачі високо оцінять можливість поглянути на своє зап’ястя і одразу прокрутити різні умови серфінгу на найближчих локаціях. На нашу думку, ця функція стане для них зручною та корисною”.

"Ми хочемо, щоб у всіх серфінгістів була інформація, яка допоможе обрати найкращий час для занять своїм улюбленим спортом, а віджет Surfline якраз пропонує вибір місць та часу для серфінгу", - говорить Кайл Лафлін, керівник Surfline \ Wavetrak.

Віджет Surfline доступний для скачування по всьому світі. Додаткову інформацію про те, як встановити віджет Surfline на пристрій Garmin, можна знайти за посиланням.

1 Інформація про припливи, хвилі, вітер та інше має виключно інформативний характер. Ви несете повну відповідальність за дотримання усіх вказівок та правил безпеки на воді. Недотримання цього попередження може призвести до серйозних травм або смерті.


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.