Кошик порожній

В фирменный магазин Garmin поступили умные часы vivoactive

В фирменный магазин Garmin поступили умные часы vivoactive 23.06.2015

В продажу поступили умные GPS-часы для активного образа жизни Garmin vivoactive.

Новинка может похвастаться ультратонким и легким корпусом, а также ярким, сенсорным экраном, который отлично читается под прямым солнцем.

Подробное описание умных часов Garmin vivoactive

Огромное количество спортивных приложений и стильный дизайн гаджета превратят любые тренировки в удовольствие и позволят достичь самых высоких результатов.

Смарт-часы vivoactive обладают водонепроницаемостью 50 м и наделены полноценным функционалом фитнес-трекера. Благодаря возможности повседневного ношения они станут идеальным выбором для любителей динамичного образа жизни.

Чтобы пользователь мог подчеркнуть свою индивидуальность, для vivoactive предусмотрен сменный ремешок белого или черного цвета. А его престижный дизайн будет отлично смотреться даже с деловым костюмом.


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.