Кошик порожній

У продаж надійшли стильні та доступні фітнес-трекери vivofit 4

16.04.2018 Ми раді сповістити, що у фірмовий магазин Garmin надійшли фітнес-трекери vivofit 4 у стильному виконанні та з автономністю більше року від одного заряду батареї.

Основні можливості

  • Завжди активний дисплей, який можна налаштовувати; час роботи батареї від 1 року без підзарядки.
  • Відстежує пройдені кроки, дистанцію та спалені калорії, контролює сон та надає персоналізовані цілі на кожен день.
  • З трекером можна плавати та приймати душ.
  • Періодична синхронізація з сервісом Garmin Connect, в якому можна зберігати, планувати та ділитись своїми активностями, приймати участь у змаганнях та ін.
  • Функція Garmin Move IQ автоматично визначає старт активності та класифікує її за типом у Garmin Connect.

Вибрати та купити трекер активності vivofit 4

Лінійка фітнес-трекерів Garmin vivofit 4


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.