Кошик порожній

Wings For Life World Run 2018

05.05.2018

Приєднуйся до Garmin Team на WINGS FOR LIFE APP RUN!

Wings for Life World Run – це всесвітній благодійний забіг, в якому всі учасники стартують одночасно об 11:00 UTC (о 14:00 за Київським часом). Забіг проходить незалежно від пори року, погодних умов або часу доби в конкретному місті. Мета заходу – зібрати кошти на вивчення методів лікування травм спинного мозку.
Серед учасників як початківці, так і досвідчені бігуни, професійні спортсмени та учасники в інвалідних кріслах. Починаючи з 2014 року до участі у Wings for Life World Run долучились понад 435 тис. осіб, 193 національностей, у більш ніж 58 країнах світу. Всі разом вони зібрали 20,6 млн. євро та пробігли понад 4,2 мільйона кілометрів. Унікальним даний забіг робить його формат, адже учасники бігтимуть не до фінішу, а від нього. Рівно через 30 хвилин після старту починає рухатись автомобіль-кетчер (Сatcher Car) або його віртуальний аналог (для забігів APP RUN), який представляє собою фінішну лінію. На протязі свого маршруту авто збільшує швидкість і поступово наздоганяє кожного учасника.


Garmin Team на WINGS FOR LIFE APP RUN


Як зареєструватись:

1. Просто завантажте мобільний додаток WINGS FOR LIFE WORLD RUN
2. Зареєструйтесь на забіг, наприклад, у Києві (APP RUN KYIV) через додаток або сайті www.wingsforlife.com
3. Оплатіть благодійний внесок €10
4. Знаходьте у графі пошуку Garmin Team Ukraine та біжимо разом!

Для тих, хто знаходиться в Києві і не хоче бігти наодинці – 06.05 о 14:00 буде організовано старт на Трухановому острові, зі сторони Північного мосту.
Детальніша інформація на www.wingsforlife.com або на сторінці Facebook.


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.