Кошик порожній

Заява компанії «Навіоніка» про АР Крим та місто Севастополь у складі Російської Федерації у картах Garmin

07.09.2021

Декілька днів тому в інформаційному просторі стали з’являтися новини, що американський бренд навігаційної електроніки Garmin презентував нові топографічні карти "Дороги Росії. РФ. ТОПО". В оновленні Кримський півострів названий "Республика Крым". Крім цього, деякі інформаційні сайти почали розповсюджувати інформацію, що компанія Garmin позначає Крим "російським" системно.

Зі свого боку компанія «Навіоніка», офіційний та ексклюзивний дистриб’ютор Garmin на території України, заявляє, що цілісність Українських кордонів не може бути порушена ні за яких обставин та вважає неприйнятним відображення анексованої території республіки Крим та міста Севастополь у складі РФ.

«Ми завжди були і будемо українською компанією зі своїми непохитними принципами та патріотичною командою. Наша компанія неодноразово надавала матеріально-технічну та інформаційну допомогу українським військовослужбовцям, проводячи виїзні тренінги щодо використання портативного, морського та іншого навігаційного обладнання. Ми працюємо для розвитку нашої держави і завжди виступали за цілісність її кордонів.

На жаль, ми не маємо змоги регулювати інформацію, яку розміщує на своїх інтернет-ресурсах дистриб’ютор Garmin на території РФ.» - говорить Володимир Бурдико, директор департаменту маркетингу компанії Навіоніка.

Своєю чергою, ми відправили запит до головного офісу Garmin з вимогою перевірки та роз’яснення ситуації з описом та візуальним зображенням покриття картографічної продукції Garmin і заявою про своє категоричне несприйняття відображення республіки Крим та міста Севастополь не у складі України.

Також компанія «Навіоніка» першочергово проводить перевірку своїх власних інтернет-ресурсів, картографічної та навігаційної продукції Garmin, і у разі виявлення позначення Криму територією РФ ця продукція буде виключена з продажу та буде повернена виробнику».

07 вересня 2021 року.
З повагою, команда компанії Навіоніка та Garmin Україна.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.