Кошик порожній

Зниження ціни на розумний годинник vivoactive 3

Зниження ціни на розумний годинник vivoactive 3 29.10.2018

Ми раді сповістити про зниження ціни на розумний годинник vivoactive 3 з GPS та системою безконтактних платежів Garmin Pay. Пристрій vivoactive 3 стане для вас надійним партнером для занять спортом та щоденного життя. Девайс має широкий спортивний функціонал, вбудований датчик ЧСС Garmin Elevate і 20 спортивних режимів, серед яких кардіотренування, заняття на еліптичному тренажері / степперах, SUP (вертикальне веслування) та безліч інших. На силових тренуваннях годинник рахує кількість вправ, підходів і час відпочинку між підходами. Ви можете налаштовувати свої заняття і створювати складні тренування з декількох типів активності, наприклад, велотренування, біг, кардіо / силове тренування та інші. Це робиться в Garmin Connect, після чого тренування завантажуються безпосередньо в девайс.

Щоб допомогти вам залишатись в курсі усіх важливих подій, смарт годинник vivoactive 3 відображає на своєму екрані повідомлення про вхідні дзвінки, SMS і різноманітні події у вашому смартфоні. Більш того, він дозволяє відповідати на текстові повідомлення з екрану годинника за допомогою завчасно створених шаблонів. Спеціальна конструкція vivoactive 3 разом з інтерфейсом Side Swipe дозволяють з однаковим комфортом управляти годинником, як на лівій, так і на правій руці. Як завжди, в магазині Connect IQ можна безкоштовно скачувати віджети, циферблати, поля даних і додатки, щоб налаштувати годинник у відповідності зі своїми побажаннями.

Дізнатись більше та купити смарт годинник vivoactive 3


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.