Кошик порожній

Зниження ціни на розумний годинник vivoactive 3

Зниження ціни на розумний годинник vivoactive 3 29.10.2018

Ми раді сповістити про зниження ціни на розумний годинник vivoactive 3 з GPS та системою безконтактних платежів Garmin Pay. Пристрій vivoactive 3 стане для вас надійним партнером для занять спортом та щоденного життя. Девайс має широкий спортивний функціонал, вбудований датчик ЧСС Garmin Elevate і 20 спортивних режимів, серед яких кардіотренування, заняття на еліптичному тренажері / степперах, SUP (вертикальне веслування) та безліч інших. На силових тренуваннях годинник рахує кількість вправ, підходів і час відпочинку між підходами. Ви можете налаштовувати свої заняття і створювати складні тренування з декількох типів активності, наприклад, велотренування, біг, кардіо / силове тренування та інші. Це робиться в Garmin Connect, після чого тренування завантажуються безпосередньо в девайс.

Щоб допомогти вам залишатись в курсі усіх важливих подій, смарт годинник vivoactive 3 відображає на своєму екрані повідомлення про вхідні дзвінки, SMS і різноманітні події у вашому смартфоні. Більш того, він дозволяє відповідати на текстові повідомлення з екрану годинника за допомогою завчасно створених шаблонів. Спеціальна конструкція vivoactive 3 разом з інтерфейсом Side Swipe дозволяють з однаковим комфортом управляти годинником, як на лівій, так і на правій руці. Як завжди, в магазині Connect IQ можна безкоштовно скачувати віджети, циферблати, поля даних і додатки, щоб налаштувати годинник у відповідності зі своїми побажаннями.

Дізнатись більше та купити смарт годинник vivoactive 3


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.