Кошик порожній

Чому байкери віддають перевагу мотонавігаторам zumo

24.09.2018

Для мотоциклістів, які не шукають легких шляхів, а прагнуть знайти цікаві, звивисті маршрути, щоб по-справжньому насолодитись поїздкою, монавігатори zumo складуть чудову компанію. Пропонуємо вам ознайомитись з деякими «уміннями» цих компактних, багатофункціональних пристроїв, які зроблять ваші подорожі захоплюючими та безпечними.


Навігатор zumo для мотоциклістів

Купити мотонавігатор zumo 345LM

Купити мотонавігатор zumo 395LM

Купити мотонавігатор zumo 595LM Travel Edition


Повідомлення для водія та нотифікації про зіткнення. Корисні повідомлення для водія сповістять вас про круті повороти, зміни швидкості, пішохідні переходи та переходи для тварин, а також попередять про світлофори, камери обмеження швидкості, шкільні зони та інші місця, де водій має бути максимально зосередженим. Для вашої безпеки, у разі зіткнення, функція автоматичного розпізнавання аварій відправить обраному контакту текстове повідомлення з вашими GPS-координатами.

Музика. Синхронізуйте ваш zumo з сумісним смартфоном або медіа плеєром, а також з безпровідними навушниками або шлемом, щоб відобразити на екрані мотонавігатора плейлист та комфортно здійснювати управління музикою.

Міцний дизайн, перевірений на дорозі. Мотонавігатори zumo розроблені байкерами для байкерів. Екран з можливістю управління в рукавицях забезпечує комфорт та безпеку всюди, куди ви вирушаєте. Дисплей відрізняється чіткістю та яскравістю зображення, під прямим сонцем зображення не втрачає якості. Завдяки захисту від води та бруду екран чудово поводить себе під дощем. Пристрої захищені від бризок пального, УФ променів та інших негативних впливів навколишнього середовища.

Контроль тиску в шинах. Для додаткового захисту мотонавігатори zumo сумісні з датчиками тиску у шинах. Додайте датчик для кожної шини, щоб спостерігати за тиском на дисплеї zumo.

Нові та популярні точки інтересу. З метою допомогти вам знайти більше цікавинок і розваг у подорожі, у навігатори zumo завантажена обширна база даних Foursquare, в якій містяться мільйони нових та популярних точок інтересу.

Безпровідний режим для дзвінків. Синхронізуйте ваш zumo з сумісним смартфоном і Bluetooth-гарнітурою або шоломом. Сховайте телефон в кишеню або сумку і насолоджуйтесь перевагами дзвінків у безпровідному режимі, не відволікаючись від дороги.

Попередньо завантажена картографія. В усі навігатори zumo ми завантажили деталізовану карту доріг України НавЛюкс, а моделі з індесом LM/LMT, окрім карти НавЛюкс, включають деталізовану карту Європи. Завдяки безкоштовним оновленням картографії, які діють протягом терміну служби навігатора, ви завжди матимете під рукою найактуальніші карти, об'єкти POI і навігаційну інформацію.



Повернення до списку




Задайте нам питання:

Ваше ім'я*
Ваш e-mail*
Повідомлення*
Захист від автоматичних повідомлень
CAPTCHA
Введіть слово на картинці*


Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.