Кошик порожній

Сумісність велотренажерів Tacx з іншими пристроями

03.12.2021

Чи знали ви, що деякі велотренажери Tacx можна підключити до вашого годинника чи велокомп’ютера Garmin? Це дає змогу подолати свої улюблені маршрути, заняття або тренування, не виходячи з дому.

Сумісність велотренажерів Tacx з іншими пристроями

Які тренажери підключаються до годинника/велокомп’ютера?

Підключити можна смарттренажер, тобто будь-який тренажер Tacx або тренажер від інших виробників, що має протокол передачі даних ANT+ FE-C/Bluetooth. До смарттренажерів Tacx відносяться моделі: Tacx NEO Bike, Tacx NEO 2T, Tacx FLUX 2, Tacx FLUX S, Tacx Flow і Tacx Boost Bundle.

Які годинники Garmin можна підключити до смарттренажерів?

Enduro, серія fenix 6, MARQ, tactix Delta, Forerunner 745, Forerunner 945, Descent MK2 і quatix 6.

Які годинники Garmin можна підключити до смарттренажерів Tacx

Сумісні велокомп’ютери Garmin Edge

Edge 130 Plus/ 520 / 520 Plus / 530 / 830 / 1030 / 1030 Plus сумісні зі смарттренажерами. Зазвичай сполучення робиться у налаштуваннях тренування на пристрої.

Сумісні велокомп’ютери Garmin Edge

Що дає підключення годинника до смарттренажера?

Ви отримаєте відображення даних та керування тренажером:

  • Довільна поїздка – годинник підключається до тренажера та записує метрики тренажера. Підходить, коли не виконується конкретне тренування або поїздка по заданому маршруту.
  • Виконання збереженого тренування – використовується під час виконання завантаженого тренування, яке включає конкретні цілі тренування.
  • Їхати за збереженим маршрутом – використовується для поїздки за маршрутом, завантаженим на годинник. Опір тренажера буде змінюватися відповідно до змін висоти маршруту.
  • Задати потужність – встановлює тренажер на конкретну потужність і зберігає це значення протягом усього тренування.
  • Задати градієнт – встановлення для тренажера певного градієнта та збереження цього значення протягом усього тренування.
  • Задати опір – встановлення опору тренажера на певне значення від 1 до 100%. Опір встановлюється з кроком у 10%.

Товары:  Велотренажер Tacx NEO 2T Smart Trainer / Велотренажер Tacx NEO Bike Smart Trainer / Велотренажер Tacx FLUX 2 Smart Trainer / Велотренажер Tacx FLUX S Smart Trainer / Велотренажер Tacx Flow Smart Trainer / Велотренажер Tacx Boost Trainer Bundle з датчиком швидкості

Повернення до списку




Задайте нам питання:

Ваше ім'я*
Ваш e-mail*
Повідомлення*
Захист від автоматичних повідомлень
CAPTCHA
Введіть слово на картинці*


Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.