Кошик порожній

Акція! Супер ціна на екшн-камеру VIRB Ultra 30

05.09.2018

Ми раді сповістити вас про зниження ціни на найкращу в своєму класі екшн-камеру Garmin VIRB Ultra 30. Чому найкращу? Тому що, по-перше, дана модель володіє голосовим управлінням, ергономічним дизайном і розширеними функціями. А по-друге, в її арсеналі присутній модуль GPS, барометр, акселерометр, компас, трьохосьова стабілізація зображення, зйомка відео 4K при 30 к / с, а також зйомка в режимі таймлапс. Управляти кольоровим екраном VIRB Ultra 30 можна навіть крізь захисний бокс. Більш того, гаджет підтримує широкий спектр зовнішніх датчиків, що дуже доречно для спортсменів. Відео 720p камера VIRB Ultra 30 знімає з частотою 240 к / с, а фото робить у роздільній здатності 12 Мп.

Дізнатись більше та купити екшн-камеру VIRB Ultra 30 за супер ціною


Cупер ціна на екшн-камеру Virb Ultra 30


В комплекті з камерою іде спеціальний бокс, завдяки чому з нею можна пірнати на глибину до 40 м. Модель оснащена високочутливим мікрофоном, який забезпечує відмінну якість звуку в захисному боксі. Акумулятор ємністю 1250 мА дозволяє знімати відео більше двох годин в форматі 1080p при 30 к / с. Для екшн-камери це більш ніж гідний показник. Варто відзначити наявність у Virb Ultra 30 адаптерів бездротових інтерфейсів і здатність транслювати відео у YouTube. Цій камері дійсно є що протиставити суперникам.

Перелік основних можливостей

  • Зйомка високоякісних відео у форматі Ultra HD 4K / 30fps, сенсорний кольоровий екран діагоналлю 1.75".
  • Трьохосьова стабілізація забезпечує плавний, стабільний запис навіть в умовах сильної тряски.
  • Підтримка голосових команд для початку / зупинки запису, фотозйомки або позначення моментів.
  • Вбудовані датчики і модуль GPS дозволяють записувати дані G-metrics, які стануть доказом ваших звершень.
  • Високочутливі мікрофони дозволяють записувати чіткий звук навіть у водонепроникному кейсі.

Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.