Підкорюйте вершини з серією потужних розумних годинників epix Pro від Garmin

02.06.2023

Підкорюйте вершини з серією потужних розумних годинників epix Pro від Garmin


Компанія Garmin представила серію високотехнологічних розумних годинників epix™ Pro нового покоління з кришталево чистим дисплеєм AMOLED та міцною конструкцією. Пристрої забезпечують довгу автономну роботу від акумулятора — до 31 дня без підзарядки, а також містять функції моніторингу стану здоров'я та показники фітнесу, які допомагають підтримувати необхідний для здоров’я рівень активності протягом усього дня. Завдяки трьом розмірам на вибір — 42 мм, 47 мм і 51 мм — та вбудованому світлодіодному ліхтарику у кожній моделі, нові годинники стануть ідеальним доповненням до будь-якої пригоди.

"Щоб досягати першості, вам потрібне найкраще обладнання, тому ми раді запропонувати новітні функції в одному з наших найпотужніших розумних годинників. Завдяки інноваційним інструментам для тренувань, оновленим картам, інформації про здоров'я й багатьом іншим функціям, нова серія epix Pro позбавляє вас необхідності жертвувати функціоналом заради меншого розміру годинника".
Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам.

Нові функції у серії epix Pro

  • Три варіанти розміру на вибір, які ідеально підходять для будь-якого зап'ястя.
  • Вбудований світлодіодний ліхтарик в усіх моделях має змінну інтенсивність та режим стробоскопа для забезпечення кращої видимості під час тренувань у темряві.
  • Режим Red Shift змінює кольори дисплея на відтінки червоного, щоб допомогти вам краще адаптуватись до темряви, поліпшити засинання та якість сну.
  • Відкривайте для себе найцікавіші види спорту з десятками нових спортивних профілів, включаючи футбол, баскетбол, ігри з ракеткою, верхову їзду та багато інших.
  • Краще розумійте рівень своєї фізичної підготовки завдяки розширеним тренувальним функціям, таким як Hill Score (оцінка підйому) та витривалості.
  • Бігунам функція Up Ahead дозволить переглядати на карті годинника спеціалізовані точки інтересу POI, наприклад, пункти допомоги, щоб завчасно розуміти, що чекає на них попереду.
  • Вдосконалений оптичний пульсометр забезпечує точніше відстеження спортивних показників під час занять різними видами спорту.
  • Нова опція накладення метеорологічної карти полегшує перегляд майбутніх погодних умов.
  • Затінення рельєфу робить топографічні карти зручнішими для читання.

epix Pro

Міцна конструкція

Годинники epix Pro, створені для носіння 24/7, поєднали у собі міцний спортивний дизайн та преміальні матеріали, на кшталт титану й сапфірового скла. Кожна модель оснащена приголомшливим AMOLED-дисплеєм, чутливий сенсорний екран доповнюється традиційним 5-кнопковим інтерфейсом, забезпечуючи швидкий доступ до карт, статистики фітнесу, розумних сповіщень та інших функцій. Годинники сумісні з широким асортиментом металевих, шкіряних, нейлонових та силіконових ремінців QuickFit™, відтак їх доречно носити не лише у спортивному залі, а й в офісі та на ділових зустрічах. Комбінуючи різні ремінці можна створити власний унікальний дизайн годинника epix Pro.

Приділіть більше часу здоров’ю та спорту

Завдяки десяткам вбудованих спортивних програм та новим командним видам спорту (футбол, бейсбол, софтбол та інші), серія epix Pro допоможе відстежити будь-яку вашу активність. У спортивному залі й на тренуваннях вдома epix Pro відстежує кардіо та силові вправи, веслування у приміщенні, підйом по сходах, йогу та HIIT. Також можна скористатись готовими анімованими тренуваннями для силових та кардіотренувань, йоги та пілатесу, які демонструються прямо на екрані годинника. На свіжому повітрі пристрої з максимальною точністю слідкуватимуть за вашими пригодами, такими як піші прогулянки, катання на гірських велосипедах, лижах, сноуборді, серфінгу, рафтингу і не тільки.

Ваш помічник на зап’ясті, який постійно з вами

Нові годинники призначені для носіння протягом усього дня, вони оснащені вдосконаленими інструментами для цілодобового відстеження здоров'я та самопочуття, а також комплексом інтелектуальних функцій, які дозволяють спортсменам лишатись на зв'язку, коли вони перебувають у дорозі. Пристрої обладнані пульсоксиметром на зап'ясті, інструментом моніторингу енергії в тілі Body Battery™, електронним консультантом для полегшення симптомів джетлагу, розширеним моніторингом сну з оцінкою сну тощо. Також їхні власники можуть налаштувати ранковий звіт, аби щоранку отримувати дані про сон минулої ночі, заплановані та рекомендовані тренування, статус варіабельності серцевого ритму (ВСР) та іншу інформацію.

Як завжди у новій серії знайшлось місце для великого комплексу інтелектуальних функцій. Це і розумні сповіщення, і можливість завантажувати на годинник музику, а також виявлення інцидентів, допомога, LiveTrack, безконтактні платежі Garmin Pay та інші.


Ваш помічник на зап’ясті, який постійно з вами

Повна готовність до дня змагань

Годинники epix Pro підготують вас і до забігу на 5 км, і до набагато довшої дистанції, а також проведуть через кожний етап підготовки. Щоранку ви зможете отримувати оцінку своєї готовності до тренувань, яка допоможе вам обрати оптимальний рівень фізичного навантаження, який найкраще узгоджується з вашим поточним фізичним станом. Для оцінки своєї продуктивності перегляньте спортивні метрики, такі як VO2 max, тренувальне навантаження, тренувальний статус та безліч інших. Ви також можете скористатись безкоштовними тренувальними планами Garmin Coach для дистанцій 5 км, 10 км або півмарафону, а ще віджетом змагань з порадами щодо тренувань, прогнозом часу фінішу та рекомендованими щоденними тренуваннями на цілий тиждень. Бігунам серія epix Pro пропонує розширений спектр бігових функцій, серед яких PacePro™, ClimbPro, аналіз витривалості в реальному часі та бігова потужність на зап'ясті.

Навігація у вас на руці

Куди б не завела вас любов до пригод, у питаннях навігації завжди можна покластись на розумний годинник epix Pro. Його преміальні картографічні функції не дадуть вам збитися зі шляху. Технологія SatIQ™ у поєднанні з багатодіапазонним приймачем супутникових сигналів та всесвітніми системами GNSS забезпечує неперевершену точність позиціювання в складних умовах та заощадливе використання заряду акумулятора. Версії epix Pro Sapphire Editions містять попередньо завантажені багатоконтинентальні карти TopoActive, які розширюють навігаційні можливості годинника ще більше. Перш ніж вирушити у дорогу, прокладіть новий або віднайдіть потрібний маршрут серед наявних у Garmin Connect та легко синхронізуйте його з годинником. Також створюйте кругові маршрути місцевими стежками за допомогою популярних маршрутів Trendline™. На яскравому AMOLED-дисплеї ці функції стають ще виразнішими, а карти чіткішими.


Вбудований ліхтарик у кожній моделі epix Pro


У новій серії доступно три варіанти розміру годинників: epix Pro — 42 мм, epix Pro — 47 мм та epix Pro — 51 мм. Також представлені версії Sapphire з сапфіровим склом та топографічними картами.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.