Кошик порожній

Garmin додає сонячну батарею у лінійку годинників для бігу та тріатлону з релізом моделі Forerunner 955 Solar

02.06.2022

Компанія Garmin анонсувала Forerunner® 955 Solar — перший розумний годинник для бігу та тріатлону з лінзою Power Glass™ для підзарядки від сонця. Модель забезпечує до 20 днів автономної роботи в режимі розумного годинника та до 49 годин у режимі з активованим GPS. Також в лінійці представлені 2 модифікації Forerunnener 955 без підзарядки від сонця з тими самими функціями та часом роботи до 15 днів у режимі розумного годинника та до 42 годин у режимі GPS без музики. Новинки представлені у чорному й білому кольорах, а також мають постійно ввімкнений повнокольоровий дисплей з традиційно неперевершеним зображенням на сонці. Сенсорне управління доповнюється 5-нопковим інтерфейсом для швидкого доступу до щоденних функцій, карт тощо. В новинках Forerunner 955 Solar та Forerunner 255 компанія додає низку інноваційних метрик для бігунів, серед яких мінливість серцевого ритму (HRV) під час сну, нові показники для оцінки готовності до тренування та новий віджет для перегонів, який допоможе спортсменам якомога краще підготуватись до майбутнього змагання. Реліз новинок присвячений Міжнародному дню бігу, щорічному святу бігового спорту, який заохочує спортсменів усіх рівнів перейти до більш здорового способу життя.


Компанія Garmin анонсувала Forerunner® 955 Solar — перший розумний годинник для бігу та тріатлону з лінзою Power Glass™ для підзарядки від сонця


Що нового

Підзарядка від сонця: лінза Power Glass забезпечує до 49 годин автономної роботи в режимі увімкненого GPS за умови носіння годинника 3 години на день при освітленні 50000 люкс.

Інтерфейс сенсорного екрана: дозволяє швидко прокручувати карти, статистику та інші необхідні дані. Для максимальної зручності 5 традиційних фізичних кнопок можна використовувати окремо або у поєднанні з сенсорним екраном.

Багатодіапазонний GPS: багатосмугова мультисупутникова технологія відстеження точно визначає місцеположення та напрямок у найскладнішому середовищі.

Готовність до тренування: на основі даних про сон, час відновлення, статус мінливості серцевого ритму та інших показників функція аналізує, наскільки ваш організм готовий отримати користь від тренування.

Статус HRV (варіабельність серцевого ритму): відстежує мінливість серцевого ритму під час сну, дозволяючи краще контролювати відновлення організму та бачити загальну картину стану здоров’я.

Ранковий звіт: у поєднанні зі смартфоном надає прогноз погоди за день, щоденне рекомендоване тренування, а також інформацію про нічний сон та статус HRV. Вивід інформації у звіт можна налаштовувати, щоб бачити лише потрібні дані.

Віджет перегонів: переглядайте інформацію про підготовку до перегонів, включно з прогнозом ефективності для конкретного дня змагань, погоду в день перегонів та таймер зворотного відліку — все на одному віджеті. Щойно ви запланували змагання, щоденні рекомендовані тренування будуть адаптуватись згідно з вашими планами.

Витривалість в реальному часі: відстежуйте рівні навантаження в режимі реального часу на пробіжках та велотренуваннях.

Інтегрована бігова потужність: у парі з пульсометром Running Dynamics Pod або HRM-Pro™ (продається окремо), отримуйте в режимі реального часу показники потужності, яку ви докладаєте під час бігу, прямо на годиннику – додаток не потрібен.


Створений для перемог

Створений для перемог

Щоб допомогти спортсменам швидше досягти персональних рекордів, годинник Forerunner 955 Solar отримав у своє розпорядження ключові інструменти для відстеження ефективності й процесу тренувань від Firstbeat Analytics™. Це і VO2 max, і тренувальне навантаження, стан продуктивності, ефект від тренування та багато інших. Нові метрики, на кшталт статусу мінливості серцевого ритму, нещодавньої історії фізичних навантажень та продуктивності нададуть спортсменам краще уявлення про загальний стан їх тренувань і про те, яким було їхнє тренування – продуктивним, напруженим або на межі можливостей. Функція щоденних рекомендованих тренувань пропонує рекомендації на цілий тиждень, беручи за основу рівень фізичної підготовки спортсмена та стан його здоров'я, також годинник буде підлаштовувати рекомендовані тренування згідно з планами змагань, створених за допомогою нового віджета перегонів. Якщо підключити до годинника пульсометр Running Dynamics Pod або нагрудний кардіомонітор HRM-Pro (кожен продається окремо), спортсмени можуть відстежувати бігову динаміку, включно з частотою кроків, довжиною кроку, часом контакту з землею та іншими даними. Велогонщикам та тріатлоністам сподобається наявність у моделі Forerunner 955 Solar велосипедної динаміки з такими даними, як час у положенні сидячи/стоячи, фаза потужності та зміщення від центру при використанні сумісного вимірювача потужності Garmin (продається окремо). У воді Forerunner 955 Solar відстежуватиме дистанцію, гребки, темп, особисті рекорди та інші дані.

Новинка Forerunner 955 Solar автоматично синхронізує тренування в приміщенні й на свіжому повітрі з додатком Garmin Connect™, Tacx та іншими сторонніми платформами на ваш вибір. Безкоштовні тренувальні плани Garmin Coach для дистанцій 5K, 10K та напівмарафонів адаптуються відповідно до цілей та продуктивності бігуна.


Долайте будь-які дистанції

Долайте будь-які дистанції

Не важливо де і як ви тренуєтесь – бігаєте вулицями міста чи катаєтесь на велосипеді у лісі під густими кронами дерев – у будь-якому випадку Forerunner 955 надасть повнокольорові вбудовані карти, щоб ви залишались на маршруті та здолали найдовшу дистанцію.

  • Дотримуйтесь маршруту або курсу з покроковими вказівками та заздалегідь дізнавайтесь про кожен наступний поворот.
  • Плануйте та завантажуйте маршрути за допомогою програми-планувальника у Garmin Connect, яка використовує популярні маршрути Trendline™, щоб віднайти для вас найкращі локальні маршрути. Або ж створюйте маршрути на таких платформах, як Strava і Komoot, які легко синхронізуються з годинником.
  • Підготуйтеся до того, що чекає попереду, обравши точки інтересу на маршруті. Також переглядайте параметри продуктивності, час на відрізках, дані про відстань і висоту, майбутні ключові точки на маршруті тощо.
  • Правильно розподіляйте темп в залежності від висоти та типу рельєфу за допомогою функції PacePro, яка повідомить про зміни на місцевості під час бігу.
  • Використовуйте ClimbPro на завантажених маршрутах для перегляду інформації про поточні та майбутні підйоми в реальному часі , включно з градієнтом, дистанцією та зміною висоти.
  • Введіть відстань для пробіжки або велотренування прямо на годиннику та миттєво отримайте запропоновані маршрути, які повертаються до початкової точки.

Носіть свій годинник 24/7

Forerunner 955 Solar створений для цілодобового носіння та має розширені функції контролю здоров'я й самопочуття. Пульсоксиметр Pulse Ox на зап’ясті відстежує рівень насичення крові киснем, забезпечуючи краще уявлення про сон та адаптацію в умовах високогір'я. Моніторинг енергії Body Battery™ показує поточний рівень енергії в організмі, щоб на основі цих даних ви могли краще розподілити час для активності та відпочинку. Функції жіночого здоров’я, у тому числі відстеження менструального циклу та вагітності, дозволяють жінкам реєструвати симптоми та отримувати поради щодо вправ і харчування.


Дотримуйтесь маршруту або курсу з покроковими вказівками та заздалегідь дізнавайтесь про кожен наступний поворот


З новим Forerunner 955 Solar користувач отримає інформацію для повсякденного комфорту прямо на своє зап'ястя. Годинник зберігає у своїй пам'яті до 2000 пісень та дозволяє завантажувати списки відтворення Spotify®, Amazon Music та Deezer (може знадобитися преміальна підписка). За допомогою безконтактних платежів Garmin Pay™ можна швидко розрахуватись за покупки, а розумні повідомлення про дзвінки, SMS, події у соціальних мереж та сповіщення зі смартфона Apple® або Android™ дозволять завжди залишатись у курсі подій. Будьте спокійніші за свою безпеку, коли тренуєтесь на свіжому повітрі з функціями безпеки та стеження. Якщо годинник виявив інцидент, він автоматично надішле ваші координати обраним екстреним контактам або ж можна надіслати повідомлення вручну. На велотренуваннях спортсмени можуть керувати тренажером Tacx® Smart за допомогою технології ANT+®, яка дозволяє прямо на годиннику створювати маршрути для симуляції, автоматично змінювати опір та отримувати підказки стосовно маршрутів або тренувань. Традиційно Forerunner 955 Solar можна персоналізувати за допомогою різноманітних циферблатів, полів даних, а також програм і віджетів з додатка Connect IQ™ Store.




Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.