Garmin анонсувала серії портативних GPS-навігаторів GPSMAP® 67/ GPSMAP® 67i та eTrex® SE

23.03.2023

Garmin анонсувала серії портативних GPS-навігаторів GPSMAP® 67/ GPSMAP® 67i та eTrex® SE.


GPSMAP 67, GPSMAP 67i та eTrex SE – це новітні кишенькові навігатори для подорожей, експедицій та активного відпочинку, оснащені сучасними інструментами для навігації та збільшеним часом автономної роботи. Усі моделі підтримують супутникові системи multi-GNSS і мають повний комплекс функцій, щоб стати для мандрівників вірними компаньйонами у складних довготривалих експедиціях.

«Ви збираєтесь у короткий похід або підіймаєтесь у гору в рамках експедиції — в обох випадках серії eTrex SE та GPSMAP 67 запропонують вам ідеального навігаційного супутника та більше спокою завдяки перевіреній технології GPS від Garmin. Ви віддаєте перевагу всесвітньому супутниковому зв’язку зі 100% глобальною супутниковою мережею та можливістю відправлення SOS-повідомлень — наш новий пристрій GPSMAP 67i з технологією inReach забезпечить вас цим. Ми раді надати нашим користувачам покращений термін служби батареї у нових пристроях, а також передові технології портативного навігатора, з якими вони отримають усю необхідну інформацію для комфортної подорожі, включно з актуальним прогнозом погоди Active Weather, інтелектуальними оповіщеннями тощо». – Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з всесвітніх продажів споживачам.


GPSMAP 67, GPSMAP 67i та eTrex SE – це новітні кишенькові навігатори для подорожей, експедицій та активного відпочинку

Впевнена навігація з навігаторами GPSMAP 67 та GPSMAP 67i преміального класу

До серії GPSMAP 67 увійшли два портативних пристрої з 3-дюймовим кольоровим дисплеєм, на якому легко зчитувати інформацію за будь-якої погоди. Обидва навігатори мають внутрішній літій-іонний акумулятор з часом роботи до 180 годин у стандартному режимі та до 840 годин у режимі експедиції. Завдяки багатосмуговому GPS та мультисупутниковій технології GPSMAP 67 забезпечує особливо точне визначення місцеположення у складних місцях. Вбудовані карти TopoActive Europe дають змогу швидко зорієнтуватися та отримати доступ до супутникових зображень BirdsEye, щоб скористатись додатковим оглядом місцевості з висоти пташиного польоту. Також навігатори GPSMAP 67 оснащені тривісним компасом і барометричним висотоміром.


Впевнена навігація з навігаторами GPSMAP 67 та GPSMAP 67i преміального класу


Модель GPSMAP 67i обладнана інтегрованою комунікаційною технологією inReach з всесвітньою супутниковою мережею Iridium. Це означає, що за відсутності мобільного зв’язку користувач може отримувати та надсилати текстові повідомлення на будь-який номер мобільного телефону та адресу електронної пошти. В екстремальній ситуації, натиснувши на кнопку SOS, можна швидко здійснити екстрений виклик до цілодобового міжнародного рятувально-координаційного центру Garmin Response. На час проведення рятувальної операції команда реагування Garmin підтримує зв’язок з відправником через двосторонній обмін повідомленнями, а також може повідомити його збережені екстрені контакти про інцидент. До слова, GPSMAP 67i сумісний з програмою Garmin Messenger, а значить глобальний обмін повідомленнями Iridium можна буде здійснювати за допомогою смартфона або планшета.
Зверніть увагу, що для використання технології inReach потрібна активна підписка. Можна обрати різноманітні тарифи, від гнучких місячних до річних контрактів.

Для тривалих подорожей та активного відпочинку: Garmin eTrex SE

Це оновлене покоління відомої лінійки міцних і простих у використанні приладів Garmin для пішого туризму й активного відпочинку. eTrex SE забезпечує довгу автономну роботу — до 168 годин у стандартному режимі з щосекундним позиціюванням та до 1800 годин у режимі експедиції з двома батарейками формату АА (продаються окремо). Висококонтрастний дисплей 2.2” дозволяє легко, навіть під яскравим сонячним світлом, переглядати маршрутні точки, відстежувати місцеположення та орієнтуватися на місцевості.


Для тривалих подорожей та активного відпочинку: Garmin eTrex SE


Надійний кишеньковий навігатор має міцний корпус зі ступенем водозахисту IPX7, а тому легко витримає складні погодні умови. Вбудований цифровий компас точно вказує напрямок, навіть коли користувач не рухається.

Хороша підготовка – успішна експедиція

У додатку Garmin Explore на сумісному смартфоні усі представлені новинки дозволяють планувати майбутні подорожі, отримувати активні звіти про погоду та користуватись сервісом Geocaching Live для обміну локаціями з іншими користувачами туристичних навігаторів. Також у програмі Garmin Explore можна завантажувати маршрути та шляхові точки на свій ПК без Wi-Fi та стільникової мережі.

Детально про GPSMAP 67 та GPSMAP 67i

  • Корпус відповідає стандарту міцності MIL-STD-810G.
  • 3-дюймовий кольоровий дисплей.
  • Збільшена автономна робота акумулятора: до 180 годин у режимі GPS, до 840 годин в режимі експедиції. Модель GPSMAP 67i з активним inReach: до 165 годин з 10-хвилинним інтервалом відстеження та до 425 годин в режимі експедиції.
  • Розширена підтримка супутникових систем GNSS для ультраточного позиціювання.
  • Навігаційні датчики: тривісний компас, барометричний висотомір, чотириспіральна антена.
  • Водонепроникність IPX7.
  • Попередньо встановлені карти TopoActive Europe.
  • Модель GPSMAP 67i: глобальний двосторонній зв’язок та сервіс цілодобових екстрених викликів SOS за допомогою технології inReach з всесвітньою супутниковою мережею Iridium.
  • Відстеження місцеположення в реальному часі з актуальними даними про погоду на пристрої та в додатку.
  • Мережі ANT+, Bluetooth та WiFi.
  • Сумісність з приладами нічного бачення.
  • Навігація TracBack, шляхові точки та маршрути.
  • Світлодіодний ліхтарик.
  • Сумісність з USB-C та можливість розширення пам’яті.
  • Сумісність з додатками Garmin Explore App та Messenger App.

Детально про eTrex SE

  • Надійний портативний пристрій GPS з дисплеєм MIP високої роздільної здатності.
  • Тривалий час автономної роботи — до 7 днів з інтервалом відстеженням щосекунди, до 1 місяця в режимі експедиції.
  • Цифровий компас вказує точний напрямок, навіть якщо користувач стоїть на місці.
  • Точне визначення місцеположення завдяки підтримці систем GNSS.
  • Вбудований Bluetooth для смартповідомлень та метеорологічних прогнозів ActiveWeather.
  • Ґеокешинг в реальному часі.
  • Інтерфейс USB-C, оновлення програмного забезпечення «по повітрю».
  • Сумісний із додатком Garmin Explore.

Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.