Кошик порожній

Анонс від Garmin: морський супутниковий компас MSC 10 для точного позиціювання і визначення курсу на воді

12.05.2021

Компанія Garmin представила морський супутниковий компас MSC™ 10 з багатосмуговою технологією GNSS та повністю інтегрованою системою позиціювання на воді та визначення курсу. Можете не сумніватись, що новинка точно розрахує напрямки та місце розташування вашого судна, як би далеко від берега ви не знаходились.

Робота компаса з декількома супутниковими системами забезпечує швидший та надійніший розрахунок місцеположення судна. Пристрій оснащений багатосмуговим приймачем глобальної навігаційної супутникової системи L1 та L5 GPS для неперевершеної точності позиціювання у межах 1 метра і точності визначення напрямку у межах 2 градусів RMS в динамічних ситуаціях. Висока швидкість оновлення даних 10 Гц забезпечує відмінну навігаційну інформованість. Морський компас MSC 10 на основі GPS повністю усуває магнітні перешкоди, які можуть погіршити точність курсу.

Морський супутниковий компас MSC 10

Інтегрована система курсовертикалі дозволяє пристрою краще визначати напрямок за допомогою GPS-приймача на високих швидкостях. Користувач може переглядати інформацію про вертикальне качання та інші дані прямо на екрані сумісного картплоттера завдяки простій інтеграції в морську систему Garmin через мережу NMEA 2000®.

Компас MSC 10 дуже легко встановлюється на борту за допомогою кріплення для щогли, яке входить до комплекту. Ви можете використовувати його у якості головного датчика для автопілотів та інших бортових систем, щоб отримувати точну інформацію про навколишні обставини та направлення навіть у складних погодних умовах. Для рідкісних випадків втрати GPS-сигналу в пристрої передбачений плавний перехід від показань напрямку на основі GPS-приймача до показань на основі резервного магнетометра.

Корпус пристрою виготовлений з високоміцного пластику і володіє захистом від води за рейтингом IPX7.

Новий морський компас MSC 10 сумісний з відзначеною нагородами серією картплоттерів GPSMAP 8400 / 8600, а також новими GPSMAP 723/923/1223.



Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.