Кошик порожній

Анонс від Garmin: велонавігатори Edge 520 та Edge 130

20.04.2018

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила одразу дві новинки в сегменті пристроїв для велоспорту – потужні велокомп’ютери Edge 520 Plus та Edge 130. Edge 520 Plus представляє собою вдосконалену модифікацію відомої моделі Edge 520, але з розширеними можливостями навігації, в той час як Edge 130 – бюджетний, проте надійний навігатор з простим управлінням і вбудованими інтелектуальними функціями.

Новий велонавігатор Edge 520 Plus від GarminПід час розробки Edge 520 Plus особлива увага приділялась безпеці велосипедиста. Наприклад, вбудована функція Incident Detection (детектор аварій) в екстреній ситуації автоматично сповістить про аварію обрані користувачем контакти. А за допомогою функцій GroupTrack і LiveTrack, при сполученні зі смартфоном, велосипедисти в команді, а також їхні близькі та друзі, зможуть спостерігати за місцеположенням власника Edge 520 Plus в реальному часі. Звісно ж, користувач зможе отримувати смарт нотифікації про вхідні дзвінки, SMS та інші події у смартфоні прямо на екран навігатора Edge 520 Plus, не дістаючи телефон з кишені та не відволікаючись від дороги.

Новий велонавігатор Edge 520 Plus включає безліч додаткових функцій, що підключаються. Так, додаток Trailforks, який можна завантажити у магазині додатків Connect IQ, надасть доступ до веломаршрутів у більш ніж 80 країнах світу. Best Bike Split Race Sync підкаже, як зміна ваги, потужності та опору повітря вплине на підсумковий час гонки і допоможе створити план для змагань. А TrainingPeaks Connect IQ, який також завантажується в Connect IQ, надасть детальний аналіз кожної поїздки та по кроках проведе по тренуванням в реальному часі, задаючи цілі по інтенсивності та інтервали.

Та головна особливість Edge 520 Plus – це вбудована детальна велосипедна карта Garmin, яка проведе вас по велодоріжках, шосе, жвавих міських вулицях або трейлах з підказками від повороту до повороту та попередженнями про небезпечні ділянки на маршруті. Більш того, прилад допоможе вам повернутись назад на лінію маршруту або до його початкової точки у разі, якщо ви втратите дорогу або вирішите повернутися додому (в Edge 520 дана опція була відсутня).

Новий велонавігатор Edge 130 від GarminЩо стосується молодшої моделі Edge 130, вона представляє собою дуже легкий і компактний велонавігатор, який важить майже вдвічі менше за Edge 520 Plus (лише 33 грами). У нього монохромний дисплей з діагоналлю 1,8" але ефективне покриття антивідблиску робить зображення дуже чітким. Хоча пристрій не має вбудованої картографії або можливості відстежувати до 50 велосипедистів одночасно (функції GroupTrack), зате його конструкція з п'ятьма кнопками гарантує просте управління в будь-яких умовах, що б не трапилось.

Компактний велонавігатор Edge 130 дозволяє завчасно планувати і завантажувати маршрути за допомогою оновленої функції Course Creator в додатку Garmin Connect. Функція Trendline розрахує найкращий маршрут, включаючи гірські і неасфальтовані дороги, які так подобаються велосипедистам. Під час навігації Edge 130 попередить про повороти і надасть зрозумілі підказки з аудіо сигналами. А якщо ви все ж зіб’єтесь з маршруту, пристрій допоможе повернутись у вихідну точку. Edge 130 підтримує системи GPS, ГЛОНАСС і Galileo, тож ви отримаєте найточнішу інформацію про місце положення, дистанцію та швидкість поїздки. Вбудований альтиметр сповістить про перепади висот на маршруті. Крім того, ви зможете переглядати метеопрогнози і отримувати смарт нотифікації прямо на екран навігатора Edge 130.

Піклуючись в першу чергу про безпеку користувача, розробники Garmin обладнали свій девайс функцією Assistance: в екстреній ситуації прилад відправить координати велосипедиста заданому адресату. А за допомогою функції LiveTrack близькі та друзі зможуть спостерігати за переміщенням власника Edge 130 в режимі реального часу.

Спортсменам без сумнівів сподобається підтримка сегментів Strava Live та сервісу Garmin Connect, які дозволять віртуально змагатись з іншими спортсменами, покращувати власні результати, ділитися своїми досягненнями і підвищувати мотивацію. При синхронізації зі смартфоном пристрій автоматично завантажує тренування в Garmin Connect, а в магазині Connect IQ ви зможете безкоштовно завантажувати корисні поля с даними, які налаштовуються.

На останок зазначимо, що обидва пристрої забезпечують до 15 годин роботи батареї, мають вологозахищений корпус за стандартом IPX7, підтримуть підключення додаткових Bluetooth і ANT+ датчиків, включають функції Course Creator і Trendline (розрахунок популярних маршрутів ) та сумісні з велоаксесуарами Garmin, покликаними підвищити безпеку і комфорт вашої поїздки.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.