В наявності годинник Enduro 2 для найдовших ультрадистанцій

29.12.2022

Enduro™ 2, рекордсмен з автономності у світі розумних годинників, пропонує вбудовані карти TopoActive з покриттям багатьох континентів, яскравий світлодіодний ліхтарик, ексклюзивну технологію Garmin SatIQ™ для оптимізації роботи акумулятора та оновлену сонячну панель, що ще більше подовжує його роботу — до 46 днів у режимі розумного годинника, до 150 годин у режимі GPS та до 550 днів у режимі економії заряду. У найдовших ультраперегонах та пригодах цей годинник супроводжуватиме вас до кінця.

Купити Enduro 2 у фірмовому магазині Garmin

Купити Enduro 2


Годинник виготовлений з високоякісних матеріалів, а значить можна не хвилюватись у його довговічності. Пристрій має міцний титановий корпус 51 мм з алмазоподібним DLC-покриттям на безелі, великий дисплей 1.4 дюйми, захищений склом Power Sapphire™, комфортний нейлоновий ремінець Ultrafit, а також новий сенсорний інтерфейс у поєднанні з п’ятьма традиційними кнопками. Завдяки новому світлодіодному ліхтарику з регулюванням яскравості, спортсмени, які тренуються на витривалість, можуть впевнено рухатись вперед ще багато часу після заходу сонця. Enduro 2 оснащений найяскравішим на сьогодні ліхтариком від Garmin, вдвічі яскравішим за ліхтарик fēnix 7X з додатковим режимом стробоскопа, який світить у такт каденсу бігуна. Режим безпеки з червоним світлом дозволяє бігуну бути більш помітним на ділянках з підвищеними ризиками.


Годинник виготовлений з високоякісних матеріалів


Функції для занять на витривалість

Enduro 2 створений, щоб пережити найдовший ультразабіг або змагання, тому він оснащений найкращими навігаційними функціями від Garmin, має попередньо завантажені карти TopoActive, гірськолижні карти, а також багатосмугову систему GNSS з технологією SatIQ™, що забезпечує виняткову точність позиціювання у будь-якому середовищі, одночасно оптимізуючи роботу батареї. Вбудований Wi-Fi® дозволяє легко завантажувати програмне забезпечення та оновлювати карти без використання комп’ютера.


Enduro 2 створений, щоб пережити найдовший ультразабіг або змагання

Функції для тренувань

  • Картографічний вказівник NextFork демонструє відстань до наступного перехрестя на маршруті, а також назву трейлу попереду, допомагаючи спортсменам були краще інформованими щодо свого поточного місцеположення.
  • Темп, скоригований відповідно до градієнта, допомагає рухатись по різноманітній місцевості й одразу бачити еквівалентний темп бігу на рівній поверхні. Маючи таку інформацію на своєму зап’ясті можна регулювати свій темп і підтримувати витривалість протягом змагання.
  • Візуальний прогноз часу змагань надає оцінку темпу для майбутніх пробіжок на основі історії бігу та загального рівня фізичної підготовки. Знаючи ці тенденції можна проаналізувати, який вплив мають тренування у довгостроковій перспективі, щоб скоріше наблизитися до наступного персонального рекорду.
  • Автоматичний таймер відпочинку реєструє перерви під час ультразабігів та відстежує час, витрачений на рух і на відпочинок на пунктах допомоги, тому користувачам не потрібно вручну ставити годинник на паузу.
  • Схвалений ARWS (Adventure Racing World Series) профіль активності для пригодницьких змагань відстежує частоту серцевих скорочень, висоту над рівнем моря, час на сегментах та інші показники під час змагання і зберігає дані для перегляду після фінішу відповідно до правил пригодницьких змагань. Ба більше, підсумковий екран допомагає комітету змагань перевірити час фінішу користувача.

Більше даних про здоров’я

Скористайтесь функцією Health Snapshot™, щоб створити звіт з ключовими показниками здоров’я: частотою серцевих скорочень, варіабельністю серцевого ритму, рівнем кисню у крові, частотою дихання та рівнем стресу. За потребою цією статистикою можна поділитися з медичним працівником або тренером. У розширеному комплексі функцій пропонується показник енергійності Body Battery™, фітнес-вік, моніторинг сну з його оцінкою, а також безліч вбудованих спортивних додатків для занять у приміщенні та на вулиці з GPS, на кшталт катання на гірських велосипедах, плавання, пішого туризму, бігу, гольфа, йоги та серфінгу. На основі цих показників Enduro 2 надає поради щодо відновлення, а також щоденні рекомендовані тренування, допомагаючи спортсменам тренуватись якомога продуктивніше.


Функції для тренувань і здоров'я Enduro 2


Розумні функції

У перерві між тренуваннями ви можете скористатись перевагами безконтактних платежів Garmin Pay™ та отримувати смартповідомлення про дзвінки, SMS, нагадування у календарі, оновлення у соціальних мережах, свіжі сторіз та багато іншого, якщо підключити годинник до сумісного смартфона Android™ або Apple®. У поєднанні зі смартфоном Enduro 2 може надсилати повідомлення з поточним місцеположенням користувача його екстреним контактам. Це можна робити вручну або автоматично під час обраних занять на свіжому повітрі за допомогою функції виявлення аварій.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.