Кошик порожній

Garmin доукомплектовує серію преміальних акустичних систем Fusion Signature Series 3i моделлю Wake Tower на 8.8 дюймів

17.11.2022

Fusion Signature Series 3i

Компанія Garmin, найінноваційніший та найбільший у світі виробник морської електроніки, доповнила лінійку преміальних морських динаміків та колонок Signature Series 3i від бренду Fusion моделлю Wake Tower на 8.8” для вейк-катерів. Колонки Signature Series 3i 8.8” Wake Tower доступні у спортивному білому та чорному кольорі з новою сірою металевою решіткою Sports Grey. Високоякісний звук під час кожного плавання є особливою рисою усіх акустичних систем Fusion і модель Signature Series 3i 8.8” Wake Tower не стала виключенням.

Неперевершена акустична продуктивність

Для створення приголомшливої чіткості звуку та високої вихідної потужності у серіях Signature Series 3 та Signature Series 3i запроваджена інноваційна технологія конуса CURV® Cone. Цей волокнистий композит дає можливість створити легший та міцніший корпус динаміків та допомагає передавати звук найвищої якості, попри шум від двигуна та високе хвилювання води.

Якщо динаміки або колонки Signature Series 3i під’єднати до стереосистеми з функцією Fusion DSP, наприклад, до відзначеної нагородами магнітоли Apollo™ MS-RA770 або морських підсилювачів Apollo, вони забезпечать оптимізований кришталево-чистий звук для кожної окремої аудіозони на борту. Крім того, спеціальні монтажні кронштейни підсилювачів Apollo полегшують їх інсталяцію, а мобільний додаток Fusion-Link™ з функцією Easy-Tune усуває необхідність виконувати складні налаштування. Таким чином, створивши цілісну аудіосистему Fusion на борту ви отримаєте об’ємний звук преміальної якості без клопоту з установкою та налаштуваннями.


Неперевершена акустична продуктивність

Оновлений колір решітки

Нові 8.8-дюймові колонки Signature Series 3i Wake Tower виглядають так само неперевершено, як і звучать. Елегантне металеве покриття, що стало відмінною рисою нової решітки на радіатор Sports Grey, також застосовується на декоративних деталях і торцевих заглушках решіток Sports Black і Sports White. Нова модель колонок чудово інтегрується в інтер'єр будь-якого човна, задовольняючи уподобання найвибагливіших користувачів.

Незабутня атмосфера на борту

Signature Series 3i пропонує найширший на ринку спектр кольорів, що підлаштовується під звукову доріжку. Fusion першою в галузі морської акустики представила морські колонки та сабвуфери зі світлодіодним підсвічуванням CRGBW (холодний білий, червоний, зелений, синій, теплий білий), пропонуючи варіанти освітлення для кожного унікального стилю човна. Користувач отримує безпрецедентний спектр кольорів — від преміумпастельних до яскравих відтінків — для незабутніх вражень під час морських прогулянок. Інтуїтивний бездротовий пульт дистанційного керування CRGBW дає ще більше контролю над яскравістю, світловим режимом (статичним або динамічним) та швидкістю зміни кольорів з будь-якого місця на борту.


Незабутня атмосфера на борту


Акустичні системи Signature Series 3i створені для довготривалого використання рік за роком, тому вони отримали рівень захисту від води IP65, відповідають стандарту міцності ISO12216 і фірмовому стандарту Fusion True-Marine™ для захисту від суворого впливу морських чинників, таких як соляний туман, вода, пил та ультрафіолетове випромінювання.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.