Мініатюрний розумний годинник Garmin Lily буде доступний у нових забарвленнях

17.03.2023

Мініатюрний розумний годинник Garmin Lily буде доступний у нових забарвленнях

Garmin представила дві нові кольорові версії тендітного годинника Lily, в якому поєднався класичний дизайн, зручність розумних повідомлень та сучасні технології для відстеження здоров’я й спортивних занять, включно з плаванням. Lily не просто стильно виглядає — він може робити все, що активні жінки очікують від розумного годинника.

Колекція Lily – Sport Edition доповнюється свіжим варіантом з безелем кольору кремове золото, рожевим корпусом та силіконовим ремінцем, а до сімейства Lily – Classic Edition приєднується модель з безелем кремове золото, сірим корпусом та ремінцем, виконаним з італійської шкіри.

Корпус шириною 34 мм, вага 24 грами та вузький ремінець шириною 14 мм роблять Lily найтендітнішим розумним годинником від Garmin та надзвичайно комфортним для тонких жіночих зап’ясть. Гаджет має візерунковий дисплей, натхненний вінтажним стилем, який гармонійно поєднується з кольорами ремінців. Проте нехай делікатний вигляд Lily не вводить вас в оману: коли його власниця торкається екрана або повертає зап’ясток до себе, мініатюрний девайс елегантно розкриває численні розумні функції для спорту, відпочинку та здоров’я. У спортивному залі Lily відстежує різні заняття: йогою, пілатесом, кардіотренування, заняття на еліптичному тренажері та інші. На свіжому повітрі, при підключенні до GPS сумісного смартфона, він супроводжує вас на пробіжках, піших прогулянках та поїздках на велосипеді. Окрім тренувань Lily фіксує активність протягом дня, ведучи підрахунок кроків, спалених калорій, хвилин інтенсивності та інших даних. Також у годиннику присутні популярні функції Garmin для здоров’я та фітнесу, включно з пульсометром на зап’ясті, пульсоксиметром Pulse Ox для вимірювання рівня кисню у крові, моніторингом енергії в організмі Body Battery™, розширеним моніторингом сну, відстеженням стресу, менструального циклу, вагітності тощо. У дорозі й на тренуваннях разом з Lily легко бути на зв’язку завдяки інтелектуальним оповіщенням, перегляду календаря та функціям безпеки, таким як Assistance і LiveTrack.

Спостереження за жіночим здоров’ям

Розумний годинник Lily пропонує функції, розроблені спеціально для контролю жіночого здоров'я, на кшталт відстеження менструального циклу та вагітності. Гаджет підтримує жінок на кожному етапі їхнього циклу та надає рекомендації для покращення самопочуття й тренувань у мобільному додатку Garmin Connect.


Garmin Lily в деталях

  • Найкомпактніший смартгодинник Garmin з корпусом 34 мм.
  • Елегантне поєднання матеріалів: безель з нержавіючої сталі, італійський шкіряний ремінець або зручний високоякісний силіконовий ремінець.
  • Довговічна батарея: Lily безперервно працює до п’яти днів – такого заряду достатньо для активного повсякденного життя.
  • Інтелектуальні технології, стильний дизайн: дотик до екрана відкриває прихований, особливо яскравий монохромний сенсорний TFT LCD дисплей.
  • Відстеження вагітності та менструального циклу.
  • Функції розумного годинника: відображення повідомлень, вхідних дзвінків, інформації про заплановані зустрічі та погоду, керування музичним плеєром та пошук телефона.
  • Цілодобове відстеження стану здоров’я: з Lily користувачки можуть краще розуміти своє тіло, аналізуючи дихання та насичення крові киснем, рівень енергії та стресу, менструальний цикл, водний баланс та частоту серцевих скорочень, а також кроки, хвилини інтенсивних фізичних навантажень та споживання калорій.
  • Попередньо встановлені спортивні програми: гаджет супроводжує спортсменок у багатьох видах спорту, таких як йога, пілатес, дихальні вправи, біг або плавання. На пристрої можна вибрати до 7 із 13 доступних спортивних профілів для запису та аналізу тренувань. Для активностей на вулиці використовується GPS сумісного смартфона.
  • Екстрена допомога: у потенційно небезпечній ситуації Lily дозволяє швидко надіслати повідомлення зі своїми GPS-координатами обраним контактам для екстреного зв’язку.
  • Сумісність з додатком Garmin Connect: це означає, що всю інформацію з більшою кількістю подробиць можна отримати у додатку на смартфоні.

Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.