Кошик порожній

Garmin представила революційну технологію живого сонара LiveScope XR з розширеним діапазоном для прибережної риболовлі та риболовлі у відкритому морі

18.07.2022

Компанія Garmin, найбільший та найінноваційніший виробник морської електроніки у світі, доповнила відзначену нагородами лінійку ехолотів реального часу систесмою LiveScope™ XR з розширеним діапазоном для глибоких водойм та відкритого моря. Новинка гарантує відмінну чіткість зображення риби та структури й отримала збільшений до 152 метрів діапазон сканування товщі води перед та під човном, що на 200% більше ніж у провідного конкурента.

«Риболови ще ніколи не мали змоги бачити зображень риби та структури у реальному часі на такій відстані та глибині», — коментує Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних споживчих продажів. «LiveScope XR пропонує високоефективний діапазон дії зі збереженням чіткості та високої роздільної здатності зображення. Ми знову встановлюємо стандарти для ехолота реального часу і раді продовжити впровадження цієї революційної технології для глибших водойм, щоб рибалки отримували ще більше переваг від сонара реального часу LiveScope».

Garmin представила революційну технологію живого сонара LiveScope XR з розширеним діапазоном

Побачте більше з розширеним діапазоном

Завдяки оптимізованій конструкції та спеціальним довгастим елементам трансд'юсер LiveScope XR дозволяє мореплавцям переглядати високоякісні зображення у глибоких водоймах на близьких та дальніх дистанціях в реальному часі (до 152 метрів у прісній воді та до 106 метрів у солоній воді). Функція зворотного діапазону виводить зображення риби та структури на більшу площу екрана, а функція компресії діапазону (Compress Range) демонструє підводні деталі поблизу човна в реальному часі у високій чіткості, даючи змогу одночасно спостерігати за цілями, розташованими далі.

Система пропонує 7 кольорових палітр на вибір для забезпечення високого рівня контрастності й чіткості зображень структури та риби. Уся лінійка сонарів LiveScope, включно з новинкою LiveScope XR, оснащена додатковими датчиками, що регулюють промені сонара та компенсують рух човна. Користувач отримає стабільне зображення ехолота навіть в умовах високого хвилювання води і на великій відстані.

Завдяки оптимізованій конструкції LiveScope XR дозволяє переглядати високоякісні зображення у глибоких водоймах на близьких та дальніх дистанціях в реальному часі

Три режими в одній системі

Система LiveScope XR забезпечує три унікальні точки огляду з одного кріплення, яке можна легко налаштувати відповідно до поточного методу риболовлі та побажань рибалки, без використання інструментів. Просто поверніть датчик вперед, щоб бачити, що знаходиться перед човном; наведіть його вниз, щоб просканувати товщу води під човном; або поверніть убік за допомогою кріплення для режиму «Перспектива», що входить до комплекту, щоб перейти у режим перспективи з оглядом «зверху донизу», який дозволяє переглядати ширококутне зображення усього, що знаходиться перед човном. Оберіть режим LiveScope, який найкраще підходить до актуального місця риболовлі, і огляд буде автоматично змінюватись на екрані сумісного картплотера Garmin.

Такої чіткості зображення ви не могли бачити раніше у сонарі реального часу

Виконайте оновлення та користуйтесь перевагами системи LiveScope Plus

Система LiveScope XR містить в комплекті компактний блок «чорний ящик» GLS™ 10 з трансд’юсером LiveScope XR LVS62, а також комплект для встановлення на осі троллінгового мотора та його корпусі, кронштейн для режиму «Перспектива» та простий конектор морської мережі Garmin plug-and-play для легкого встановлення й інтеграції з сумісним картплотером. Встановивши безкоштовне оновлення програмного забезпечення клієнти можуть інтегрувати трансд’юсер LVS62 (продається окремо) в наявну систему LiveScope blackbox і таким чином легко оновити своє обладнання.

Сонар Panoptix LiveScope XR сумісний з широким спектром картплотерів і комбінованих ехолотів Garmin GPSMAP® та ECHOMAP™.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.