Кошик порожній

Garmin представила доступний, тихий та потужний велотренажер Tacx Boost

10.12.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила потужний велотренажер Tacх Boost з магнітним блоком, реалістичною імітацією їзди та ручним регулюванням рівня опору. Тренуйтесь у будь-яку погоду з максимальною ефективністю. Новий Tacх Boost підходить для велосипедистів будь-якого рівня.

Велостанок Tacx Boost від Garmin

Потужний магнітний блок, за допомогою спеціального важеля, розташованого біля керма, дозволяє регулювати рівень опору вручну – збільшувати або зменшувати його до 10 рівня або до 1050 ватт.

Тренуйтесь у будь-який час доби, не боячись потурбувати ваших рідних – маховик забезпечує реалістичний та плавний рух педалей, а закритий блок опору допомагає зменшити рівень шуму.

Велотренажер Boost буде доступний у двох комплектаціях: Boost Bundle з датчиком швидкості Garmin та без нього. Використання датчика швидкості дозволяє велосипедистам швидко та зручно відстежувати швидкість, дистанцію та віртуальну потужність, тобто оцінювати реальну потужність поїздки у додатках Tacx Training app, Zwift та TrainerRoad. Зовнішній датчик потужності не потрібен. 

Тренажер Boost дуже легко налаштовується двома натисканнями, після чого можна починати тренування. Багатофункціональна підставка під переднє колесо забезпечує природне положення велосипеда та служить ручкою для перенесення тренажера.




Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.