Кошик порожній

Продукція Garmin продовжує збирати нагороди

14.01.2020

На міжнародній виставці споживчої електроніки CES, яка проходить щороку на початку січня у Лас-Вегасі, годинники Venu та fenix 6Х Pro Solar отримали престижні нагороди CES InnovationAwards за інновації у категоріях «Здоров’я та здоровий спосіб життя» і «Наручні гаджети».

Garmin VenuVenu — це перший розумний GPS-годинник Garmin з AMOLED екраном та широченним комплектом функцій для цілодобового моніторингу здоров’я, включаючи відстеження пульсу, якості сну, рівня стресу, дихання, менструального циклу та водного балансу. Пристрій повідомляє про коливання пульсу, опціонально вимірює рівень кисню в організмі за допомогою датчика Pulse Ox та оцінює рівень енергії в організмі за допомогою інструмента Body Battery. Ви також можете користуватись анімованими тренуваннями, створювати власні тренування та дотримуватись динамічних тренувальних планів від досвідчених бігових тренерів. Venu дозволяє робити все це з батареєю, яка відмінно тримає заряд до 5 днів. Крім того, він включає понад 20 спортивних GPS-програм, серед яких ходьба, біг, пілатес, йога, плавання в басейні, гольф, вправи усвідомленого дихання, тощо.

На додаток до широкого функціонала для здоров’я і фітнесу, Venu — стильний смарт годинник, який отримує нотифікації зі смартфона, дозволяє здійснювати безконтактні платежі, включає функції безпеки та стеження і дозволяє слухати музику з годинника, включаючи сервіси Spotify, Deezer або Amazon Music.

Більше про Garmin Venu

Fenix 6X Pro Solarfēnix 6X Pro Solar — найновіша преміальна версія флагманських мультиспортивних GPS-годинників fenix 6, а також перший годинник Garmin з підзарядкою від сонця.

Більше про fenix 6X Pro Solar

У 2020 році CES відзначає 53-й щорічний показ найбільшої та найважливішої виставки технологій для споживачів усього світу. Протягом багатьох років, виставка розпочинає річний цикл продуктів для споживчих технологій у незліченних категоріях, від телевізорів і навушників до ноутбуків і побутової техніки.

CES демонструє понад 4500 компаній-експонентів, у тому числі виробників, розробників та постачальників споживчого технологічного обладнання, контенту, систем доставки технологій, тощо. Програма конференції включає понад 250 сесій конференції та більш як 170000 відвідувачів зі 160 країн.



Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.