Кошик порожній

Garmin Team на марафоні Vienna City Marathon

27.04.2018

Здається, 22 квітня – це марафонська дата, адже у цей день пройшли такі визначні бігові події, як Nova Poshta Kyiv Half Marathon, London Marathon та Vienna City Marathon.
Наші бігуни з команди Garmin Team Ukraine вирішили випробувати себе на 35-му ювілейному віденському марафоні. По-перше, це дуже комфортна траса з технічної точки зору, тому що вона переважно рівнинна. По-друге, Відень – один з найкрасивіших та найбільш екологічно чистих міст у світі. Бігти було неймовірно приємно – всюди пам’ятки архітектури та цвітіння сакури й каштанів.
Зарубіжні бігові події завжди відрізняються сильною підтримкою глядачів. Люди цілими родинами виходили на узбіччя трас, приносили для бігунів воду, ізотоніки з дбайливо підписаними пляшечками «Бажаю гарно добігти», а також пульверизатори, щоб учасникам не було так спекотно при температурі +26 - +28 ˚C. А коли ми бігли повз пам’ятник Штрауса, можна було почути його знамениті твори.
Чи це не найкращі умови для першого марафону?

Команда Garmin Team на віденському марафоні



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.