Кошик порожній

Garmin — вибір чемпіонів. Результати змагань з риболовлі 2020 Academy Sports + Outdoors Bassmaster Classic

12.03.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації та провідний світовий виробник морської електроніки, оголосила, що учасники всесвітнього чемпіонату з риболовлі 2020 Academy Sports + Outdoors Bassmaster Classic, які брали участь у змаганнях зі встановленим на човні обладнанням Garmin, посіли усі призові місця! Чемпіонат проходив 6-8 березня на озері Guntersville у США.

Експерт Garmin Хенк Чері очолив 50-й щорічний чемпіонат Bassmaster Classic із загальним результатом 65 фунтів 5 унцій за 3 дні змагань. Друге місце посів Тодд Отен з результатом 58-10, за ним Стетсон Блейлок з результатом 58-1. Усі переможці рибалили з човнів, ексклюзивно обладнаних ехолотами Garmin ECHOMAP™ Ultra і сонаром в реальному часі Panoptix LiveScope™. Хенк і Тодд додатково використовували троллінговий мотор Garmin Force™.


Тодд Отен, Хенк Черрі та Стенсон Блейлок на всесвітньому чемпіонаті з риболовлі 2020 Academy Sports + Outdoors Bassmaster Classic


«За допомогою ехолота Garmin ECHOMAP Ultra та сонару Panoptix, який я встановив на носі човна, я міг переглядати карту у найдрібніших деталях, що, у свою чергу, дозволило мені легко відстежувати зміни рельєфу та структури дна. Але найбільше мене вразило те, що я міг наживо стежити за зграями риби, які утворювались і, коли бачив рибу на екрані ехолота, міг точно спрогнозувати її поведінку, наприклад, клюне вона наживку чи пропливе повз», – зазначив Хенк. «На початку змагань, мені одразу вдалось спіймати декілька великих рибин, які зіграли ключову роль у результатах чемпіонату. Все завдяки тому, що я міг точно відстежити момент, коли риба зацікавилась приманкою і в реальному часі попрямувала до неї. Це буквально «зробило мій день» і без Garmin LiveScope було б неможливим.»

Тодд для змагань використовував сонар LiveScope, троллінговий двигун Force та картографію Garmin, що забезпечило йому друге місце на фініші. «Garmin Panoptix LiveScope дозволив мені спостерігати, як риба рухається у траві в режимі реального часу. Це неймовірні враження, наче граєш у відеогру. Як тільки я знайшов рибу, я скористався функцією блокування якоря на троллінговому моторі Force, щоб допомогти мені залишатися на місці та виловити її якомога більше», – розповів журналістам Тодд.

Стенсон Блейлок під час фінального зважування теж високо оцінив сонар LiveScope: «Однією із запорук мого успіху став Garmin LiveScope. З його допомогою я спромігся знайти ділянки з травою, в якій плавала риба, і не тільки. Я скажу так: без сонара LiveScope, ви однозначно залишаєтесь позаду».

«Ми пишаємось усіма рибалками, які змагалися на цьогорічному Bassmaster Classic від імені Garmin і щиро вітаємо Хенка, Тодда та Стетсона з їх перемогою на найбільшій події у риболовлі», - сказав Ден Бартел, віцепрезидент зі світових продажів Garmin. Це велика честь долучитись до їхнього успіху і бачити, як сильно допомагають вироби Garmin, зокрема LiveScope, нашим рибалкам на таких популярних заходах, як Bassmaster Classic. Ми впевнені, що у цьому сезоні й надалі на нас чекають ще багато перемог.»

Для того, щоб бути конкурентоспроможними на цьогорічному чемпіонаті світу Bassmaster Classic, учасники від Garmin використовували сенсорний ехолот-картплоттер ECHOMAP Ultra з вбудованою підтримкою ультрачіткого скануючого сонара Ultra High-Definition scanning sonar і трансдьюсери реального часу Panoptix LiveScope, які надають живі, надчіткі зображення структури, приманки та риби, що плаває під човном і навколо нього.


Про компанію «Garmin»
Вже вкотре компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією у сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери й багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.