Кошик порожній

Морська картографія Garmin Navionics+ стала доступною у флагманських картплотерах GPSMAP®

02.11.2022

Морська картографія Garmin Navionics+ стала доступною у флагманських картплотерах GPSMAP®


Компанія Garmin, найінноваційніший і найвідоміший у світі виробник морської електроніки, оголосила про інтеграцію карт Navionics+™ у сучасні моделі картплотерів серії GPSMAP®. Garmin Navionics+™ — це універсальне картографічне рішення «все-в-одному» з яскравими палітрами кольорів, простим зрозумілим інтерфейсом, а також комбінованим контентом внутрішніх районів і прибережних зон. У комплекті з сумісним картплотером GPSMAP пропонується безкоштовна річна підписка на щоденні оновлення карт, так забезпечується неперевершена якість контенту фактично в реальному часі від бренду № 1 у світі морської картографії.

«Garmin прагне надавати найкращі картографічні рішення своїм клієнтам. Сьогодні ми раді запропонувати власникам однієї з найпопулярніших серій картплотерів усі переваги карт Garmin Navionics+, що давно завоювали популярність серед мореплавців. Це найактуальніша інформація, висока деталізація та найширше покриття», – прокоментував Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам.

Картографія Garmin Navionics+ має величезне різномаїття функцій, у тому числі вдосконалений інтерфейс карт, щоденні оновлення контенту та розширені можливості автоматичного розрахунку маршруту для плавного спрямування судноводіїв у морських водах та швидкої навігації рибалок до місць, де може ховатися риба. Карти Navionics+ демонструють кольорові карти глибин у високій деталізації з контурами до 30 см та затінення мілководних зон, яких варто уникати. Користувачі можуть безкоштовно завантажувати растрові зображення NOAA та отримати доступ до спільноти ActiveCaptain®, де зберігається ціна інформація про точки інтересу (POI), а також рекомендації та поради від колег яхтсменів.

Оновлений інтерфейс

Для простої інтуїтивно зрозумілої навігації Garmin Navionics+ пропонує покращений зовнішній вигляд карт з яскравими палітрами кольорів та кращою деталізацією морського узбережжя й внутрішніх озер. Окрім неперевершеної деталізації новий інтерфейс відрізняється кришталево чистим зображенням глибин під човном та навколишньої структури. Також користувачу пропонується низка навігаційних інструментів над ватерлінією.

До 5,000 оновлень карт щодня

Navionics+ охоплюють понад 42 000 озер по всьому світу. Завдяки щоденним оновленням картографічного контенту (до 5000 на день) яхтсмени та риболови можуть отримувати найактуальнішу інформацію про будь-яку водойму або море, щойно вона з’явиться. Картографія Navionics+ забезпечує відмінну інформованість про навколишні обставини й надає більше спокою під час навігації або складного маневрування. Щобільше, в оновленнях містяться мільйони доповнень від приватних та державних геодезистів, дані з краудсорсингу, а також інша корисна інформація для надання найсвіжішого контенту щоразу, коли моряки залишають берег. Відтепер у вартість картплотерів GPSMAP буде включено річну підписку на оновлення карт Navionics+, після її активації клієнти отримають доступ до необмежених щоденних оновлень у мобільному застосунку ActiveCaptain. По завершенню 1 року можна вибрати автоматичне поновлення підписки, щоб мати швидкий доступ до постійно оновленого контенту необмежену кількість часу.


Garmin Navionics+


Вдосконалена технологія автоматичної маршрутизації

Технологія Auto Guidance+ поєднує найсучасніші функції автоматичної маршрутизації від Garmin і Navionics для швидкого розрахунку маршруту та відмінної деталізації. Після вибору точок відправлення та прибуття Auto Guidance+ враховує величезну кількість факторів – габаритну висоту, картографічні дані, популярні маршрути та бажану глибину – а потім створює оптимальний маршрут до вказаного місця призначення.

Преміальний контент Garmin Navionics Vision+

Щоб отримати ще більше сучасних функцій моряки та риболови можуть перейти на преміальну версію карт Navionics Vision+, яка включає усі функції стандартних карт Navionics+, а також затінення рельєфу у високій роздільній здатності, зображення сонара, унікальні 3D-види, високодеталізовані супутникові знімки, аерофотографування та багато чого іншого.

Сумісні картплотери GPSMAP

Карти Navionics+ та Navionics Vision+ сумісні з картплотерами GPSMAP® 7×3/9×3/12×3, GPSMAP 1042xsv/1242xsv та новітньою серією GPSMAP® 8400/8600.

Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.