Кошик порожній

Лондонская аварийная служба AA будет использовать GPS-навигаторы Garmin

Лондонская аварийная служба AA будет использовать GPS-навигаторы Garmin 01.12.2008

Одна из наиболее популярных и пользующихся доверием автомобилистов аварийных служб Великобритании, компания AA решила воспользоваться услугами компании Garmin, чтобы помочь своим сотрудникам действовать быстрее и эффективнее.

После тестирования, показавшего, что использование GPS-навигатора позволяет существенно сократить время приезда сотрудника на место аварии, все транспортные средства оснастили GPS-навигаторами zumo 550.

zumo 550 полностью им отвечает. "Этот навигатор не просто имеет обрезиненный водонепроницаемый корпус, он разработан байкерами и для байкеров", отметил Гарри.

На данный момент парк машин AA в Лондоне насчитывает около 50 мотоциклов и скутеров, таких как Suzuki Bergman 650s, Vectrix Electric Scooters, Honda Silver Wings и Honda Deauvilles.

GPSclub.ru


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.