Кошик порожній

Нова серія ехолотів-картплоттерів GPSMAP x3 від Garmin

05.11.2020

Компанія Garmin представила ще декілька новинок в морському сегменті. Мова йде про комбіновані ехолоти GPSMAP x3 з дисплеями підвищеної чіткості та більшою кількістю преміум функцій. До лінійки увійшли моделі GPSMAP® 723, GPSMAP 923 та GPSMAP 1223 діагоналлю 7-, 9- та 12 дюймів відповідно.

Приголомшливий, тонкий дизайн

Cерія GPSMAP x3 призначена для встановлення на панелях широкого спектру конфігурацій, має тонкий дизайн з безрамочним дисплеєм, корпус та екран вкриті посиленим склом. Пристрої можуть встановлюватись на скобі, урівень та на панелі. Завдяки відмінній ергономічності вони займають мінімум простору. Моделі GPSMAP 1223 та 923 оснащені сенсорними IPS екранами відмінної чіткості, які забезпечують точну передачу кольорів та яскраве, насичене зображення з широкими кутами огляду, навіть при перегляді інформації у сонцезахисних окулярах. Екран нового GPSMAP 923 має на 50% вищу роздільну здатність у порівнянні з попередніми моделями, а модель GPSMAP 743 – на 60%, відповідно. Власники ехолотів Garmin за бажанням можуть легко перейти на новий GPSMAP x3, скориставшись комплектом запасних інструментів, що поставляється разом з приладом.


Нові ехолоти-картплоттери GPSMAP x3


Висока потужність пристроїв преміум класу

Серія GPSMAP x3 пропонує у двічі більшу потужність у порівнянні з поколінням x2, що позитивно впливає на роботу усіх датчиків – сонара, радара, камери, відео спостереження, цифрових перемикачів і покращує роботу усієї мережі в цілому. З частотою оновлення даних 10 Гц та підтримкою супутникових систем GPS, GLONASS, Galileo пристрої надають точні навігаційні дані. Висока швидкість обробки даних забезпечує безперервне оновлення карт, усуваючи затримки на високих швидкостях руху човна.

Вбудований сонар та найкраще картографічне покриття

Комбіновані версії ехолотів з індексом xsv у назві пропонують вбудовану підтримку традиційного сонара CHIRP 1 кВт для забезпечення відмінного розподілу цілей до 300 метрів під човном, а також скануючих сонарів ультра високої чіткості Ultra High-Definition SideVü / ClearVü та повну лінійку сонарів реального часу Panoptix™, включно з Panoptix LiveScope™ (трансдьюсери Panoptix продаються окремо).

Попередньо завантажені карти BlueChart® g3 та LakeVü g3 з інтегрованим даними Navionics® і технологією Auto Guidance (Авто-Гід) роблять процес навігації надзвичайно легким. Картографія Garmin забезпечує незрівнянну деталізацію та зручність, об’єднуючи найкращий контент від Garmin та Navionics включно з навігаційними знаками та позначками, контурами глибини, інформацією про течії та припливи, планами причалів та пристаней. Для того, щоб отримати ще кращу деталізацію, в ехолот можна завантажувати додаткові карти BlueChart g3 Vision та LakeVü g3 Ultra з затемненим рельєфом у високій роздільній здатності з відмінною деталізацією підводної флори та дна.

Плавне підключення та інтеграція

По аналогії з іншими пристроями, потужні ехолоти GPSMAP x3 забезпечують повну сумісність з морськими мережами NMEA® 2000 та Garmin, дозволяючи легко створювати електронні системи, включно з ехолотом, радаром, автопілотом, камерою та індикаторами. Одним з нововведень стало підключення g J1939 для інтеграції двигунів, у тому числі популярного бренду Yamaha. За допомогою функції OneHelm™ на екрані картплоттера можна створити єдину сторінку для управління периферійним обладнанням, наприклад цифровими перемикачами EmpirBus™. Інтеграція OneHelm суттєво полегшує управління та налаштування ключових бортових систем, об’єднуючи їх на екрані вашого картплоттера.

За допомогою вбудованого Wi-Fi® можна користуватись усіма перевагами мобільного застосунка Garmin ActiveCaptain®. Додаток надає доступ до функції the OneChart™, картографічним даним Quickdraw™, спільноти ActiveCaptain та смарт функціям, на кшталт нотифікацій зі смартфона, оновлення програм, планування тощо. По каналу ANT+ до картплоттерів можна підключати сумісні пристрої Garmin, у тому числі морські годинники quatix, трансдьюсер gWind™ Wireless 2, індикатори GNX™ Wind та пульт дистанційного керування.



Про компанію «Garmin»
Вже вкотре компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією у сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери й багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.