Нове покоління легендарної серії: Garmin представляє розумні годинники fenix 7 Pro з новітніми функціональними можливостями

01.06.2023

Нове покоління легендарної серії: Garmin представляє розумні годинники fenix 7 Pro з новітніми технологіями та функціональними можливостями


Garmin оголошує реліз серії fenix® 7 Pro, преміальних мультиспортивних GPS-годинників з підзарядкою від сонця, призначених допомогти спортсменам демонструвати найкращі результати. Пристрої оснащені новими функціями, мають додаткові картографічні можливості та цілодобово відстежують стан здоров’я свого власника. Тепер кожна модель має вбудований світлодіодний ліхтарик та лінзу для підзарядки від сонця, яка забезпечує до 37 днів автономної роботи в режимі смартгодинника та до 139 днів у режимі експедиції.

"Понад 10 років спортсмени з усього світу обирають преміальну лінійку Garmin fenix для своїх пригод. І ми раді знову запропонувати їм нові тренувальні та картографічні напрацювання у серії fēnix 7 Pro. Незалежно від того, чи подорожуєте ви позашляховими стежками, чи підкорюєте засніжені вершини, серія fēnix 7 Pro стане для вас ідеальним компаньйоном, куди б ви не вирушили".
Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам.

Що нового в серії fenix 7 Pro

  • Вбудований світлодіодний ліхтарик: інтегрований в усі моделі, має змінну інтенсивність, червоне світло безпеки та режим стробоскопа. Допомагає підвищити рівень видимості для користувача під час тренувань у темряві.
  • MIP-дисплей нового покоління: поліпшена читабельність у приміщенні завдяки модернізованим пікселям, підсвічуванню та сонячні батареї. Вища яскравість, енергоефективність та адаптивність до різних умов освітлення. На сонячному світлі виняткова продуктивність дисплея MIP зберігається.
  • Пульсометр на зап’ясті: вдосконалені оптичні датчики та спеціальні алгоритми для різних видів спорту гарантують краще відстеження продуктивності при виконанні різноманітних вправ, полегшуючи розуміння того, як організм реагує на фізичні навантаження.
  • Оцінка витривалості: за допомогою аналізу показника VO2 max, короткострокових та довгострокових фізичних навантажень, а також інших спортивних метрик, годинник вимірює, наскільки довго ви зможете витримувати інтенсивне навантаження.
  • Hill Score (оцінка підйому): на крутих та довгих підйомах функція дозволить оцінити, як легко ви зможете бігти вгору. Годинник оцінюватиме потужність бігу та витривалість, а також прогрес з часом на основі VO2 max та історії тренувань.
  • Up Ahead (що попереду): дозволяє переглядати бігові точки інтересу, наприклад, пункти живлення, щоб краще розрахувати сили на маршруті та підготуватись до того, що чекає попереду.
  • Накладення метеорологічної карти: зручно переглядайте інформацію про погоду на годиннику.
  • Вдосконалені карти: завдяки затіненню рельєфу ви зможете швидко ознайомитись з місцевістю.
  • Нові попередньо завантажені спортивні профілі: рафтинг, мотокрос, командні види спорту та десятки інших програм допоможуть віднайти для себе нові цікаві види спорту.

fenix® 7 Pro

Максимальна продуктивність

Величезна кількість вбудованих спортивних профілів — від піших прогулянок і катання на гірському велосипеді до силових тренувань і не тільки — на додачу до розширеного комплексу додаткових тренувальних інструментів допоможуть вам впоратись з будь-яким завданням. Щоранку годинник сповіщатиме про вашу готовність до тренування і допоможе визначити, якому фізичному навантаженню варто віддати перевагу — важкому або легкому. За допомогою розширених спортивних метрик, на кшталт оцінки підйому, витривалості, VO2 max, стану тренування та інших, ви зможете оцінити свою загальну ефективність. На пробіжці або велопрогулянці функція PacePro™, за допомогою датчика GPS, підкаже, який темп варто обрати на поточному маршруті або дистанції. ClimbPro демонструє інформацію в режимі реального часу про поточні та майбутні підйоми. Функція коригування темпу відповідно до ухилу місцевості розраховує еквівалентний темп бігу при однакових зусиллях на рівній поверхні або на підйомах вгору. Уникнути перевтоми допоможуть показники витривалості та бігової потужності на зап'ясті в реальному часі.

Новий годинник дозволить краще підготуватись до дня змагань — на спеціальному віджеті він демонструє поради стосовно тренувань, індивідуальні рекомендовані тренування на щодень та прогноз часу завершення забігу на основі даних про дистанцію, погоду та продуктивність. Після кожної пробіжки або велопоїздки персоналізовані тренування адаптуються відповідно до продуктивності та відновлення спортсмена, а також майбутніх спортивних заходів, внесених у календар Garmin Connect™.

Надійна навігація

  • Завдяки преміальним картографічним функціям серія розумних годинників fenix 7 Pro готова до будь-якої пригоди — незалежно від того, наскільки далеко від цивілізації пролягатиме ваш маршрут.
  • Технологія заощадження заряду SatIQ™ та багаточастотний приймач супутникових систем GNSS забезпечують неперевершену точність позиціювання у складних умовах, одночасно оптимізуючи роботу від акумулятора.
  • Попередньо завантажені карти TopoActive забезпечують багатоконтинентальне картографічне покриття по всьому світу.
  • На гірськолижних картах SkiView™ любителі лижного спорту можуть переглядати назви трас і рейтинги складності для понад 2000 попередньо завантажених гірськолижних курортів по всьому світу. Гравці у гольф отримують доступ до попередньо завантажених повноколірних карт CourseView, на яких зображено понад 43000 полів для гольфу.
  • Перш ніж вирушати в дорогу, створіть маршрут або знайдіть його серед наявних у Garmin Connect і легко синхронізуйте з годинником.
  • Створюйте маршрути в обидва напрямки за допомогою функції популярних маршрутів Trendline™ та віднаходьте найкращі місцеві трейли.

Надійна навігація

Носіння протягом усього дня

Fenix 7 Pro не потрібно щовечора ставити на зарядку, адже його сонячна батарея гарантує тижні роботи від акумулятора. Завдяки такій довготривалій автономній роботі ви можете цілодобово відстежувати параметри свого здоров'я та самопочуття, серед яких пульсоксиметрія на зап'ясті Pulse Ox, моніторинг енергії Body Battery™, розширений моніторинг сну з оцінкою сну для кращого розуміння, як відновлюється організм, і багато чого іншого.

Зранку, як прокинетесь, годинник створить для вас ранковий звіт з детальною інформацією про сон минулої ночі, рекомендовані тренування, варіабельність серцевого ритму (статус ВСР) та інші показники тренувань і здоров’я. Коли настане час вирушити в далеку подорож, функція Jet Lag Adviser надасть рекомендації щодо освітлення, режиму сну і фізичних вправ, які допоможуть мінімізувати наслідки від зміни часових поясів. Просто введіть інформацію про подорож у календар Garmin Connect.

Серія fenix 7 Pro Series допоможе залишатися на зв'язку навіть коли ви у дорозі. При підключенні до сумісного смартфона всі інтелектуальні сповіщення виводяться на екран годинника, в той час як функції безпеки та відстеження, на кшталт виявлення інцидентів, допомоги та LiveTrack, дозволять вам мати більше спокою на тренуваннях. Крім того, ви можете швидко та зручно оплачувати покупки на касах з безконтактними платежами Garmin Pay, а також завантажувати на годинник пісні та плейлисти, сформовані у музичних сервісах Spotify®, Deezer або Amazon Music (може знадобитись підписка), щоб слухати їх без телефону.

Кожна модель серії fenix 7 Pro має надміцну конструкцію, яка виглядає на зап’ясті стильно та сучасно. Годинники пройшли випробування на термостійкість, ударостійкість та водонепроникність згідно з військовими стандартами США. Контрастний сенсорний дисплей MIP заряджається від сонячної енергії та доповнюється традиційними кнопками для зручності управління. Корпус виконаний з армованого полімеру, а безель навколо екрану та задня кришка — зі сталі. Доступні розміри: fenix 7S Pro - 42 мм, fenix 7 Pro - 47 мм та fenix 7X Pro - 51 мм. Також у лінійці представлені моделі з сапфіровим склом.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.