Кошик порожній

Garmin підтримує здоров’я далекобійників і додає більше зручності у дорозі з розумним годинником Instinct 2 – dēzl Edition, створеним спеціально для водіїв вантажівок

14.02.2022

Garmin представляє Instinct 2 – dēzl Edition для професійних водіїв-далекобійників, які прагнуть вести більш здоровий спосіб у дорозі та мати під рукою більше інтелектуальних функцій. Новинка дозволить користувачам краще піклуватись про своє здоров’я, цілодобово спостерігаючи за станом здоров'я, включно з частотою пульсу, рівнем насичення крові киснем, сном, рівнем стресу, параметрами дихання та іншими важливими показниками. Зберігати гарну фізичну форму користувачам дозволять спеціальні тренування на годиннику, розроблені для людей, які довгий час проводять за кермом.

Garmin підтримує здоров’я далекобійників і додає більше зручності у дорозі з розумним годинником Instinct 2 – dēzl Edition, створеним спеціально для водіїв вантажівок

Міцний годинник Instinct 2 серії dēzl™ надійно захищений від впливу температур та ударів згідно з військовим стандартом США і має захист від води для занурень на глибину до 100 метрів. Пристрій тримає заряд до 28 днів у режимі смартгодинника, до 65 днів в економічному режимі та до 30 годин в режимі GPS.

Наручний гаджет Instinct 2 dezl створений для життя в дорозі, його екран захищений хімічно посиленим склом, стійким до утворення подряпин, а зручний силіконовий ремінець не боїться поту. Перебуваючи довгий час у дорозі стежте за своїм здоров’ям, робіть регулярні перерви та плануйте зупинки на маршруті зі свого зап’ястя.

Наручний гаджет Instinct 2 dezl створений для життя в дорозі

Синхронізуйте годинник з програмою dēzl™ на сумісному смартфоні, щоб мати доступ до інструкцій з проведення тренувань, коли ви не за кермом, та для використання безконтактних платежів Garmin Pay™.

З багатофункціональним годинником Garmin Instinct™ 2 dezl™ користувачі можуть легко відстежувати та контролювати різні показники здоров'я

Вітаємо у світі функцій для кращого здоров’я

Самопочуття водіїв є важливим аспектом у галузі вантажоперевезень. З багатофункціональним годинником Garmin Instinct™ 2 dezl™ користувачі можуть легко відстежувати та контролювати різні показники здоров'я, у тому числі:

  • Переглядати детальні інструкції щодо виконання коротких тренувань у програмі dezl™ на сумісному смартфоні. Завантажте програму на сумісний смартфон, потім синхронізуйте з годинником Instinct 2 dezl™ для перегляду інструкцій до тренувань, отримуйте нагадування про необхідність відпочинку та плануйте зупинки на маршруті. Годинник відстежує час за кермом, а також час перерв та зупинок.
  • Цілодобово переглядайте інформацію про частоту пульсу, рівень стресу, кількість випитої води, показання пульсоксиметра для умов високогір'я, а також аналізуйте якість сну. Покращений оптичний пульсометр вимірює рівень фізичної активності користувача, а також надає попередження про занадто високе або занизьке значення частоти пульсу у стані спокою. Пристрій оснащений пульсоксиметром для спостереження за акліматизацією на висоті та за сном, він стежить за стресом, вашим водним балансом, диханням тощо.
  • Коли ви не за кермом, відстежуйте на екрані годинника щоденну кількість кроків, спалених калорій, хвилин інтенсивних занять та інші показники.
  • Плануйте свій день за допомогою таймерів відпочинку, які дозволяють встановлювати час для запланованих перерв.

Більше зручності у дорозі

Більше зручності у дорозі

Прості у використанні смартгодинники Garmin Instinct™ 2 dezl™ мають низку функцій, які допоможуть водіям вантажівок заощадити час, підвищити ефективність та зробити життя у дорозі простішим:

  • Міцний дизайн – надійний дисплей з захистом від утворення подряпин, силіконовий ремінець, що не боїться поту, довгий період роботи від батареї.
  • Безконтактні платежі Garmin Pay™ для зручної оплати покупок.
  • Планування зупинок на маршруті з щоденними таймерами відпочинку та своєчасними смартповідомленнями.
  • Синхронізуйте годинник з навігатором лінійки Garmin dezl для перегляду таймерів планування перерв, фізичних показників та рекомендацій стосовно здорового способу життя на екрані навігатора з високою роздільною здатністю, а також на дисплеї смартгодинник Instinct 2 Dezl.
  • Завантажуйте додаткові циферблати у годинник, додавайте поля даних та завантажуйте програми й віджети в магазині Connect IQ на сумісному смартфоні.


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.