Кошик порожній

Перші смарт годинники Venu з Amoled екраном від Garmin

10.09.2019

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила смарт-годинники VenuTM з яскравим AMOLED-екраном і широким комплектом функцій для стеження за здоров’ям. Новинка захоплює з першого погляду! Довговічна автономна робота до 5 днів в режимі смарт годинника з підтримкою швидкої зарядки гарантує, що ви ні в якому разі не пропустите цінну інформацію.

Розумні годинники Garmin Venu

Смарт годинник Venu включає найширший на сьогодні комплект функцій для стеження за здоров’ям, включаючи розширений моніторинг сну з датчиком pulse ox для аналізу насичення організму киснем, відстеження змін ЧСС, рівня стресу з нагадуваннями про необхідність розслабитись, відстеження гідратації організму, оновлені дихальні вправи, тощо. Інноваційний інструмент Body Battery дозволяє користувачам перевіряти рівень енергії у заданий момент часу, що допоможе правильно скласти розклад занять, відпочинку та сну.

Анімовані та користувацькі тренування

Аналогічно новим годинникам vivoactive, venu включає більш ніж 40 анімованих тренувань для силових, кардіо вправ, занять йогою та пілатесом, які буквально «оживають» на неймовірному AMOLED екрані. Комплект спортивних функцій також включає: попередньо завантажені спортивні програми, готові тренування з Garmin Connect, тренувальні плани Garmin Coach з професійним тренером та можливість створювати власні тренування.

Спорт та фітнес

Завдяки GPS, пульсометру Elevate та вбудованим спортивним програмам, яких у Venu більш ніж 20 (біг, гребля, катання на лижах, сноубординг, плавання в басейні та ін.) годинники Venu мають все необхідне для активного життя. Вам треба заспокоїтись або сконцентруватись? Venu пропонує дихальні вправи, які допоможуть розслабитись та зосередитись.

Розширені дані сну з моніторингом дихання та датчиком Pulse Ox

Після завершення робочого дня розширені функції спостереження за сном відстежують фази легкого, глибокого та швидкого сну. Функція стеження за диханням вимірює кількість вдихів та видихів за хвилину, а Pulse Ox оцінює рівень насичення крові киснем.

Розумні функції для життя на ходу

Venu забезпечує надійний зв’язок та зручність протягом всього дня завдяки смарт функціям:

Нотифікації: отримуйте смарт нотифікації для вхідних дзвінків, текстових повідомлень, оновлень з соціальних мереж, нагадувань з календаря та ін. Користувачі Android можуть відповідати на повідомлення з годинника.

Музика: завантажуйте пісні або плейлисти, користуйтесь сторонніми сервісами, такими як Spotify, Amazon Music та Deezer прямо на зап’ясті.

Функції безпеки та стеження: Incident Detection (детектор аварій) та Assistance (допомога) відправляють дані вашого місцеположення обраним контактам у разі непередбачуваної ситуації.

Garmin Pay: здійснюйте платежі та оплачуйте проїзд у мережах громадського транспорту по всьому світі за допомогою годинника без проїзного квитка або платіжної картки.

Персоналізація: магазин Connect IQ включає величезний асортимент «живих» циферблатів, корисних додатків та віджетів. Завантажуйте фото або зображення з галереї свого смартфону та створюйте з них яскраві скіни для свого годинника.

Сумісність: Venu можна використовувати з будь-яким смартфоном Android або Apple.

Дизайн

Розумні годинники Venu мають екран 1.2 і доступні у декількох варіаціях виконання: чорний корпус та ремінець з золотим обідком, корпус та ремінець світло-бежевого відтінку з обідком під «рожеве золото», асфальтовий із сріблястим обідком та чорний з сірим обідком. Нові Venu мають компактні розміри 4.32 см x 4.32 см x 1.24 см і важать лише 46.3 грамів.
Батарея тримає заряд до 5 днів в режимі смарт годинника та до 6 годин в режимі GPS з музикою.



Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.