Кошик порожній

Анонс від Garmin: оновлені розумні годинники з морськими функціями quatix 6

04.04.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила оновлені розумні годинники quatix 6 зі спеціалізованими функціями для мореплавців та рибалок. До лінійки увійшли дві моделі – quatix 6 з міцним сталевим корпусом та преміум модель quatix 6 Titanium.

Garmin quatix 6


Новинка увібрала в себе найкращі функції флагманської серії fеnix 6 та додатково отримала спеціалізовані функції для прогулянок на човні, круїзів, риболовлі та парусних регат. Серед них розширені можливості підключення до сумісних картплоттерів Garmin та іншого морського обладнання для керування автопілотом, передачі даних, керування морськими акустичними системами Fusion, тощо. Нові quatix 6 мають одночасно міцний та витончений дизайн і мають у своєму арсеналі програми майже для кожного виду спорту, як на воді, так і на суші. Це гольф, гребля, туристичні походи, вертикальна гребля, лижі, каякінг та багато інших.

Garmin quatix 6


На додаток до смарт нотифікацій та стеженням за активністю 24/7, quatix 6 оснащені безконтактними платежами Garmin Pay та музичним плеєром, який дозволяє зберігати у пам’яті годинника до 2000 пісень та транслювати плейлисти з популярних музичних сервісів. Слухати музику можна за допомогою безпровідних навушників.

Годинники отримали помітно збільшений дисплей діаметром 1,3 дюйма (33 мм), надійно захищений від подряпин сапфіровим склом у моделі quatix 6 Titanium та міцним Corning Gorilla Glass 3 у моделі quatix 6.

Між собою пристрої відрізняються наявністю сапфірового скла, безеля та браслета з титану у quatix 6 Titanium, що робить його більш вишуканим на вигляд та легшим приблизно на 17%. Стандартна модель quatix 6 має сталевий корпус та силіконовий quickfit ремінець. В іншому, нові quatix 6 майже ідентичні.

Garmin quatix 6


Трансфлективний дисплей з роздільною здатністю 260 x 260 пікселів та відмінною якістю зображення на сонці постійно включений. Проте це ніяк не впливає на автономну роботу годинників quatix 6, адже вони пропрацюють до 2 тижнів у режимі смарт годинника без підзарядки та до 28 днів в режимі «Експедиція».

Під час плавання на дисплеї відображатимуться дані від сумісних картплоттерів та датчиків Garmin завдяки підтримці протоколу NMEA 2000. Годинники можуть транслювати потокові дані швидкості, глибини, температури, вітру та іншу важливу інформацію. Також вони підтримують управління морським обладнанням за допомогою застосунка Fusion-Link, сумісні з картами BlueChart g3 з покращеним відображенням морської картографії Garmin на основі даних Navionics.

Любителі ходити під парусом можуть отримувати на екран годинника корисні підказки для парусних регат, включаючи віртуальну лінію старту та відстань до неї, стартовий таймер зворотнього відліку та функцію Tack Assist (інструкції для переходу на інший галс).

Морські опції далеко не єдина перевага нових quatix 6, адже новинки включають функції флагманських годинників Garmin, серед яких точна та надійна навігація з вбудованим приймачем GPS, ГЛОНАСС, Galileo, технології Wi-Fi, Bluetooth та ANT+, попередньо завантажені топографічні карти, безліч професійних спортивних програм, карти гірськолижних схилів найкращих світових курортів та полів для гольфу, інтелектуальні функції, датчик рівня кисню у крові Pulse Ox, інструмент Body Battery для відстеження рівня енергії у тілі, а також функція розумного розподілення живлення, яка дозволяє правильно витрачати ресурс батареї.

Супутникова навігація та функції відстеження у комбінації з 3-вісним компасом, гіроскопом та барометричним альтиметром у годиннику quatix 6 допоможуть під час морського плавання, туристичних походів та мандрівок. Пристрої можна занурювати у воду на глибину до 100 метрів і займатись з ними плаванням.

Годинники quatix 6 виготовлені з високоякісних надміцних матеріалів, мають вбудовану пам’ять 32 ГБ та забезпечують тривалу автономну роботу до 24 годин в режимі GPS, до 60 в режимі UltraTrack та до 28 днів в режимі «Експедиція». Завдяки новій функції Power Manager, користувач може управляти налаштуваннями годинника і датчиків з метою подовжити час роботи пристрою ще більше. Годинники сумісні з картплоттерами Garmin GPSMAP® серій 8400, 7400, 1022 та 1222.




Про компанію «Garmin»
Вже вкотре компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією у сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери й багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.