Новинка для тріатлону та бігу від Garmin: надзвичайно легкий та компактний розумний годинник Forerunner 745

17.09.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила оновлений годинник Forerunner 745 для тріатлону та бігу. Гаджет надає деталізовані дані та плани тренувань, розумні повідомлення і має безліч корисних функцій. Триатлети можуть легко переходити від одного виду спорту до іншого, натиснувши лише на одну кнопку.

Головним призначенням нового годинника для тріатлону Forerunner 745 є допомогти спортсменам підготуватися до змагань або тренувального циклу. Тому він пропонує інструменти для відстеження основних спортивних показників від Firstbeat Analytics (VO2 max, тренувальне навантаження, статус тренування, аеробний та анаеробний ефект тренування). Ви зможете бачити на екрані щоденні рекомендовані бігові та велосипедні тренування, які розробляються на основі поточного тренувального навантаження та показника VO2 max. Якщо підключити годинник до пульсометра Running Dynamics Pod або сумісного нагрудного кардіодатчика, наприклад, до нового HRM Pro, можна переглядати повну бігову динаміку, включаючи частоту кроків, довжину кроку та інші дані на екрані свого годинника.


Новий Garmin Forerunner 745 для триатлону та бігу


На велотренуваннях годинник продемонструє такі дані як баланс лівої та правої педалі, час у позиції стоячи та сидячи, зміщення центру платформи та фазу потужності. Під час плавання Forerunner 745 відстежуватиме дистанцію, кількість та частоту гребків, темп, персональні рекорди тощо. В залежності від складності тренувань, вдосконалена функція для визначення часу відновлення підкаже, скільки необхідно відпочити перед наступною сесією важких тренувань. Традиційно годинник спостерігає за рівнем стресу, сном та щоденною активністю, допомагаючи своїм господарям краще відновлювати сили та тренуватись ефективніше.

Мультиспортивний Forerunner 745 покликаний повсякчас підвищувати рівень ваших тренувань. Він автоматично синхронізує заняття у приміщенні й на відкритому повітрі у Garmin Connect або у сторонніх сервісах, включаючи TrainingPeaks®, TrainerRoad та інші. Безкоштовні тренувальні плани Garmin Coach формуються для вас індивідуально на основі ваших цілей та фізичної форми. Користувачі можуть обрати програму підготовки для дистанцій 5 км, 10 км або півмарафону, а також обрати, з ким із досвідчених тренерів вони будуть займатись – Jeff Galloway, Greg McMillan або Amy Parkerson-Mitchell.


Новий Garmin Forerunner 745 для триатлону та бігу


Плануйте та завантажуйте маршрути за допомогою інструменту для створення дистанцій у безкоштовному додатку Garmin Connect. Ця функція використовує популярні маршрути Trendline™, щоб запропонувати вам кращі траси, дороги і стежки, які велосипедисти і бігуни обирають найчастіше. Спортсмени, які використовують платформи Strava та Komoot, можуть створювати дистанції і легко синхронізувати їх з Forerunner 745.

Насолоджуйтесь улюбленими треками на пробіжці, залишивши телефон вдома. Пристрій дозволяє зберігати у своїй пам’яті до 500 пісень та синхронізувати свої списки відтворення з популярними музичними сервісами, таким як Spotify, Deezer й Amazon Music. У будь-який момент ви можете зупинитись, щоб перекусити або придбати пляшку води, заплативши за неї своїм годинником за допомогою безконтактних платежів Garmin Pay.


Новий Garmin Forerunner 745 для триатлону та бігу


Годинники Forerunner 745 розроблені для щоденного використання і мають велику кількість інструментів для спостереження за параметрами здоров'я. Вбудований пульсоксиметр дозволяє бачити повну картину сну і відстежує рівень насичення крові киснем під час акліматизації до умов високогір'я. За допомогою інструмента моніторингу енергії Body Battery™ зручно обирати найкращий час для інтенсивних спортивних занять або для відпочинку. Функція відстеження менструального циклу допоможе жінкам оптимізувати свої тренування для досягнення максимальної користі і спланувати участь в майбутніх змаганнях, відповідно до дня циклу. Пристрій вимірює рівень стресу протягом дня і, якщо потрібно, запропонує виконати розслаблюючі дихальні вправи.

Під час довгого тренування або гонки Forerunner 745 забезпечить зручність для підтримання зв’язку, показуючи на своєму екрані текстові повідомлення, оновлення соціальних мереж та електронні листи. Під час індивідуальних або групових занять вбудовані функції безпеки і спостереження (Incident Detection, Assistance та LiveTrack) допоможуть вашим близьким та друзям слідкувати за вашим місцеположенням. Після завершення тренування пристрій автоматично передає дані у додаток Garmin Connect.

Forerunner 745 працює до 1 тижня в режимі смарт годинника, до 16 годин в режимі GPS та до 6 годин в режимі GPS з музикою. Новинка має 4 різнокольорові версії: чорний, білий, бірюзовий неотропік та червона магма.




Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.