Кошик порожній

Garmin представляє велорадар заднього огляду Varia RCT715 з задньою фарою та вбудованим відеореєстратором

26.05.2022

Garmin продовжує дбати про безпеку велосипедистів. На днях компанія представила новинку Varia™ RCT715 – велосипедний радар заднього огляду з вбудованим відеореєстратором та задньою фарою. Головне покликання оновленого пристрою – надати велоперегонникам ще більше спокою у денних та нічних поїздках, тому тепер він має не лише передову технологію велорадара, а й вбудований відеореєстратор, що у дорозі веде відеозапис обстановки на дорозі позаду велосипедиста у високій роздільній здатності та зберігає відеоматеріал у разі виявлення інциденту.


Велосипедний радар заднього огляду Varia™ RCT715 з вбудованим відеореєстратором та задньою фарою


«Протягом багатьох років велосипедисти з усього світу довіряють нашим радарам заднього огляду Varia, які допомагають їм покращити інформованість про наближення транспортних засобів у поїздках. Сьогодні ми раді представити нову модель RCT715 у лінійці пристроїв, які фактично стали обов'язковими продуктами безпеки для велосипедистів», – коментує Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних споживчих продажів. «Велосипедист вирушатиме у дорогу, знаючи, що вбудована у пристрій Varia RCT715 задня фара сповіщатиме зустрічні автомобілі про його присутність на дорозі, а вбудований відеореєстратор постійно робитиме відеозапис оточення на дорозі та надаватиме відеодокази інциденту у разі потреби».


Новий велосипедний радар Varia RCT715 має декілька варіантів безпровідного підключення – його можна використовувати у парі з сумісним велокомп’ютером Garmin Edge®, розумним годинником Garmin або додатком Varia app


Нові функції моделі Varia RCT715:

  • Вбудований відеореєстратор:знімає чітке відео у високій роздільній здатності до 1080p зі швидкістю 30 кадрів за секунду.
  • Автоматичний запис інциденту: у разі виявлення аварії пристрій автоматично збереже кадри до, під час та після події.
  • Додатковий застосунок Varia app: забезпечує легкий доступ до відеозаписів, дозволяє передавати відео та налаштовувати параметри камери, наприклад, задавати дані, що накладатимуться на відеозапис.

Незалежно від місця та часу поїздки модель Varia RCT715 продовжує забезпечувати велосипедистів неперевершеними функціями безпеки Garmin:

  • Максимальна інформованість: візуальні та звукові сповіщення попереджають про транспортні засоби, що наближаються позаду на відстані до 140 метрів.
  • Відмінна видимість: задній ліхтар радара видно на відстані до 1.6 км, що надає водіям можливість побачити велосипедиста до того, як радар побачить автомобіль.

Varia RCT715 продовжує забезпечувати велосипедистів неперевершеними функціями безпеки Garmin


Новий велосипедний радар Varia RCT715 має декілька варіантів безпровідного підключення – його можна використовувати у парі з сумісним велокомп’ютером Garmin Edge®, розумним годинником Garmin або додатком Varia app для смартпристроїв. У поєднанні з сумісним смартфоном радар синхронізується з деякими сторонніми додатками, на кшталт Ride with GPS та інших, для накладання сповіщень радара на карти.

Новий Varia RCT715 забезпечує до 4 годин роботи від батареї з радаром та задньою фарою на максимальній яскравості або у режимі нічного спалаху, а також до 6 годин з радаром та фарою у режимі денного спалаху – і все це при безперервному записі відео у 1080p.




Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.