Побачте повну картину свого здоров’я за допомогою Index BPM, першого розумного тонометра на передпліччя від Garmin

21.09.2022

Побачте повну картину свого здоров’я за допомогою Index BPM, першого розумного тонометра на передпліччя від Garmin


Компанія Garmin представляє Index™ BPM — перший розумний тонометр власного виробництва для зручного вимірювання верхнього та нижнього кров'яного тиску будь-де — вдома, в дорозі, у відпустці або у відрядженні. Універсальний компактний тонометр одягається на передпліччя, вбудований дисплей дозволяє одразу переглядати покази тиску під час вимірювання.

«Garmin уже давно зарекомендував себе надійним брендом у галузі здоров’я та фітнесу. Сьогодні ми раді представити нашим клієнтам ще один важливий інструмент, який допоможе їм контролювати своє здоров’я, наш перший смарттонометр Index BPM», – прокоментував Ден Бартел, віцепрезидент з глобальних споживчих продажів Garmin. «Якщо тонометр Index BPM застосовується у великій екосистемі Garmin разом з іншими приладами, користувач отримує повну загальну картину стану свого здоров'я в одній програмі».


Фіксація тонометра здійснюється за допомогою комфортної манжети, яка підходить для передпліччя об'ємом від 22 до 42 см


Index BPM відмінно справляється зі своїм призначенням і окремо від іншого обладнання Garmin — при правильному використанні пристрій надає точні показники артеріального тиску та пульсу, а також швидко синхронізує покази з Garmin Connect за допомогою вбудованого Wi-Fi®. Як завжди, у програмі Garmin Connect можна зручно переглядати інформацію та відстежувати тенденції, збирати статистику здоров'я від різних приладів Garmin, а ще налаштувати нагадування про вимірювання артеріального тиску та отримувати звіти з показами за 7 днів, 4 тижні або 1 рік. Щоб надати такий звіт медичному працівнику, його можна легко експортувати у PDF-файл.


Контролювати тиск за допомогою Index BMP можуть одночасно до 16 користувачів


Фіксація тонометра здійснюється за допомогою комфортної манжети, яка підходить для передпліччя об'ємом від 22 до 42 см, тобто фактично для кожного користувача. Варто зазначити, що контролювати тиск за допомогою Index BMP можуть одночасно до 16 користувачів, для цього їм слід створити власний обліковий запис у Garmin Connect та синхронізувати з ним індивідуальні покази тонометра.

Пристрій Index BPM поставляється з чотирма ААА батарейками часу роботи яких вистачає до 9 місяців активного користування. Після закінчення терміну служби батарейки легко замінюються на нові. Поки що смарттонометр Index BPM доступний лише для ринку США, чи буде він продаватись на європейському ринку, стане відомо пізніше.


У програмі Garmin Connect можна зручно переглядати інформацію та відстежувати тенденції, збирати статистику здоров'я від різних приладів Garmin, а ще налаштувати нагадування про вимірювання артеріального тиску та отримувати звіти з показами за 7 днів, 4 тижні або 1 рік



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.