Garmin представляє Varia eRTL615, перший радар заднього огляду, спроєктований для електронних велосипедів

26.04.2023


З релізом Varia™ eRTL615 Garmin запускає у продаж систему велорадара з задньою фарою, створену спеціально для власників електронних велосипедів. Пристрій під'єднується до акумулятора електробайка та допомагає вчасно помітити транспорт, що наближається ззаду, за допомогою візуальних та звукових сигналів на сумісному годиннику Garmin, велокомп’ютері Edge або у додатку Varia на смартфоні.

“Оскільки електронні велосипеди стають дедалі популярнішими, ми раді запропонувати цій щораз більшій спільноті велосипедистів нашу надійну технологію велорадара. Впевнено пересувайтесь по місту та досліджуйте околиці знаючи, що Varia eRTL615 прикриває вас зі спини". - Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з всесвітніх продажів споживачам.

Більше спокою у поїздках

  • Максимальна інформованість: у поєднанні з сумісним смартгодинником Garmin, велокомп'ютером Edge® або додатком Varia на смартфоні, візуальні та звукові сповіщення попереджають про наближення автомобілів ззаду на відстані до 140 метрів.
  • Відмінна видимість велосипедиста на дорозі: світло заднього ліхтаря видно на відстані до 1,6 км. Режим спалаху, що змінюється при виявленні транспортного засобу, дає змогу попередити водіїв про присутність велосипедиста на трасі.
  • Режими освітлення, що регулюються: чотири режими заднього ліхтаря — постійне світло, пелотон, нічний та денний спалахи — забезпечують ліпшу видимість для водіїв у різних умовах.

Varia eRTL615 має тонкий компактний дизайн і пропонує декілька варіантів кріплення: на штир під сідло або на стійку велобагажника.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.