Рушайте у пригоди з міцним мотонавігатором zūmo XT2 від Garmin

24.04.2023

Garmin оголосила про випуск нового GPS-навігатора для мотоциклістів zūmo XT2


zūmo XT2 — це оновлена версія популярного мотоциклетного комп’ютера zūmo XT, який став ще досконалішим завдяки новим функціям та можливостям. Порівняно з попередником новинка пропонує на 15% більший та на 5% яскравіший 6-дюймовий сенсорний дисплей, з яким можна комфортно працювати в рукавичках та під дощем.

Оскільки прилад розроблено для використання у позашляхових поїздках за несприятливих погодних умов, він здобув ефективний ступінь водозахисту IPX7 та високу стійкість до вібрації від керма, на противагу не пристосованим до важких умов смартфонам. Байкерам, які подорожують з товаришами, функція Group Ride Mobile1 дозволить відстежувати місцеположення кожного учасника поїздки за допомогою програми Tread® або аксесуара Group Ride Radio2 (продається окремо). Крім того, Group Ride Radio дає змогу спілкуватися з друзями за відсутності стільникового покриття.

"Ми впевнені, що zūmo XT з його великим та надзвичайно яскравим екраном швидко стане улюбленим компаньйоном мотоциклістів у їхніх пригодах. Він дарує райдерам, яким подобається швидкість і відчуття дороги під колесами, можливість знаходити туристичні місця та краєвиди, що зачаровують, поодаль від нудних автомагістралей та шосе. Завдяки міцній та надійній конструкції пристрій надає свободу у дослідженні місцевості, дозволяючи не турбуватись за його збереженість". 

- Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з всесвітніх продажів споживачам.

zūmo XT2

Функції zūmo для найкращих вражень від поїздок

Мотоциклетний GPS-навігатор zūmo XT2 пропонує низку інноваційних функцій для мотоциклістів, за допомогою яких забезпечується особливий рівень задоволення від подорожей по дорогах та по бездоріжжю.

  • Переглядайте популярні маршрути від інших байкерів, а також супутникові знімки Birdseye Direct з високою роздільною здатністю без передплати, й відкривайте для себе нові цікаві маршрути.
  • Важлива інформація про хід поїздки, включно зі швидкістю, прискоренням, сповільненням, висотою та іншими даними у програмі для смартфона Tread допоможуть зробити мандрівку більш захопливою та комфортною. Після поїздки у додатку Tread також можна переглянути звіт з усіма подробицями.
  • Відстежуйте місцеположення товаришів на дорозі за допомогою функції Group Ride Mobile у додатку Tread або за допомогою аксесуара Group Ride Radio (продається окремо).
  • Прокладайте звивисті маршрути в обхід нудних автомагістралей за допомогою функції Garmin Adventurous Routing, щоб знайти пагорби, повороти та цікаві локації. Налаштуйте подорож відповідно до рівня своїх навичок, використовуючи чотири варіанти складності маршруту.
  • Керуйте треками та маршрутами на смартфоні або безпосередньо на навігаторі zūmo XT2, також отримуйте доступ до інформації про трафік, погоду та смартповідомлення в режимі реального часу, сполучивши прилад з додатком Tread.
  • Слухайте підказки навігатора zūmo XT2 або потокову музику та здійснюйте телефонні виклики у режимі "без рук" за допомогою сумісної Bluetooth® гарнітури або шолома (не входять до комплекту), підключених до сумісного смартфона.
  • Пристрій дозволить покращити інформованість про дорожні обставини за допомогою корисних оповіщень на маршруті, наприклад, про круті повороти та зміни швидкості, світлофори та дорожні камери3.

Функції zūmo для найкращих вражень від поїздок

Ваш помічник на дорозі

Байкери можуть скористатись перевагами сумісного використання zūmo XT2 разом з широким спектром виробів Garmin, які допоможуть підвищити безпеку та отримати більше приємних вражень від пригод. Під’єднайте до zūmo XT2 сумісний супутниковий комунікатор inReach®4, щоб отримати доступ до двостороннього обміну повідомленнями, даними місцеположення та функції SOS у разі виникнення надзвичайної ситуації. Керуйте 12-вольтовою електронікою мотоцикла прямо з екрана навігатора zumo, під’єднавши цифровий перемикач Garmin PowerSwitch™, який потрібно докупити окремо.



1Для відстеження місцеположення за допомогою Group Ride Mobile кожен учасник подорожі має запустити програму Tread на сумісному смартфоні з технологією BLUETOOTH® і активним стільниковим з'єднанням.

2Групове відстеження за допомогою аксесуара Group Ride Radio доступне при сумісному використанні навігатора zūmo XT2 та програми Tread. Для групового відстеження та роботи мікрофона з функцією push-to-talk потрібне підключення до електромережі автомобіля.

3Попередження про червоне світло та камери контролю швидкості доступні не в усіх регіонах.

4Необхідна активна супутникова підписка. Деякі країни регулюють або забороняють використання пристроїв супутникового зв'язку. Користувач несе відповідальність за знання та дотримання всіх законів у країнах, де планується використання пристрою.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.