Кошик порожній

Оновлення функціоналу для Garmin Forerunner 245, Forerunner 245 Music, Forerunner 745 та Forerunner 945

16.06.2021

Garmin представила оновлене програмне забезпечення для бігових годинників Forerunner 245/245 Music, Forerunner 745 та 945. Це означає, що безкоштовно оновивши ПЗ у додатку Garmin Connect, власники вищезазначених моделей годинників отримують доступ до таких популярних функцій як точне вимірювання VO2 max, анімовані тренування, розширений моніторинг сну, таймер відпочинку та інших сучасних функцій.

Garmin представила оновлене програмне забезпечення для бігових годинників Forerunner 245/245 Music, Forerunner 745 та 945

Оновлення відкриває спортсменам наступні можливості для підвищення ефективності тренувань:

  • Більш точне визначення VO2 max. У ході тренування в режимі «біг» показник VO2 max розраховується з урахуванням рельєфу місцевості.
  • Рівень напруги (RPE) та відчуттів. Після тренування ви можете записати своє самопочуття та оцінити, наскільки важко було впоратись з навантаженням. Ці суб'єктивні відомості завантажуються в Garmin Connect як частина заняття. (Функція RPE також доступна в годинниках Forerunner 45 та Forerunner 45S).
  • Більш точне визначення хвилин інтенсивного навантаження. Тепер ви можете дізнатись, як і коли вони були нараховані.
  • Персоналізовані щоденні тренування в моделях Forerunner 245 та Forerunner 245 Music. Ви можете отримувати рекомендації для щоденних бігових та велотренувань на основі історії ваших занять, відповідно до рівня вашої фізичної підготовки й часу відновлення.

Оновлення відкриває спортсменам додаткові можливості для підвищення ефективності тренувань

Мультиспортивні моделі Forerunner 745 та Forerunner 945 отримали наступні функції:

  • Розширена оцінка сну від компанії Firstbeat Analytics, включно з фазами сну.
  • Таймер відпочинку. Новий додаток Ultrarun c таймером відпочинку дозволяє записувати час, проведений в пунктах надання допомоги.
  • Додаткові анімовані тренування на екрані годинника (йога, пілатес, силові та кардіотренування) можна завантажити з програми Garmin Connect та синхронізувати з годинником.
  • «Спортивний вік», що розраховується на основі біологічного віку, рівня фізичної активності, частоти пульсу в стані спокою та індексу маси тіла (ІМТ) або процентного вмісту жиру в організмі.


Синхронізуйте свій годинник Forerunner з додатком Garmin Connect, щоб оновити його, та покращуйте свої результати щодня!



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.