Оновлення програмного забезпечення для низки смартгодинників та велокомп’ютерів Garmin

26.08.2022

Компанія Garmin оголосила про випуск оновлень програмного забезпечення

Компанія Garmin оголосила про випуск оновлень програмного забезпечення для серії fēnix® 7, epix™ (Gen 2), Instinct® 2 та Edge® 1040 (скоро). Ми рекомендуємо завжди встановлювати нові доступні версії ПЗ на свій гаджет, щоб користуватись його можливостями повною мірою.

Оновлення1 для смартгодинників (серпень 2022):

  • SatIQ™: для довшої роботи батареї функція SatIQ автоматично вмикає багатосмуговий GPS у складних місцях, наприклад, у вузьких каньйонах або у центральних районах міста з високими будівлями, та вимикає його, коли він більше не потрібен, дозволяючи оптимізувати витрати заряду акумулятора.
  • Статус варіабельності серцевого ритму (ВСР): відстежуйте варіабельність серцевого ритму під час сну, щоб краще контролювати процес відновлення та отримати загальну картину здоров’я2.
  • Ранковий звіт: після пробудження переглядайте звіт про сон, відновлення та тренування, а також інформацію про статус ВСР і погоду. Налаштовуйте свій звіт, обравши які саме дані ви бажаєте переглядати.
  • Віджет змагання: підготуйтесь до наступного змагання з щоденними рекомендованими тренуваннями та прогнозами часу фінішу на основі даних про дистанцію, погоду та продуктивність. Уся інформація подається на одному зручному віджеті.
  • Оновлений статус тренування: за допомогою нових параметрів, таких як статус варіабельності серцевого ритму (ВСР), нещодавня історія тренувань і продуктивність, отримайте уявлення про загальні зусилля і про те, як ви тренуєтесь: ефективно, досягли пікового значення або перетренувались.
  • Інформація про акції: зручно переглядайте та відстежуйте зміни для 50 акцій прямо на зап’ясті за допомогою додатка Stocks. Стежте за цінами на акції та тенденціями протягом дня3.

Оновлення1 для велокомп’ютерів (серпень 2022):

  • Керування музикою: при підключенні до сумісного смартфона керуйте музикою прямо на велонавігаторі Edge.
  • Статус тренування: за допомогою нових параметрів, таких як статус варіабельності серцевого ритму (ВСР), нещодавня історія тренувань і продуктивність, отримайте уявлення про загальні зусилля і про те, як ви тренуєтесь: ефективно, досягли пікового значення або перетренувались4.
  • Хвилини інтенсивності: переглядайте, в який час пристрій зареєстрував хвилини інтенсивного навантаження під час кожної поїздки на велосипеді4.
  • Повна підтримка eBike (електровелосипеда): підключіть сумісний електровелосипед ANT або ANT+, щоб переглядати спеціальний екран стану електровелосипеда, регулювати рівні допомоги та переглядати запас ходу відповідно до особливостей запланованого маршруту.

Безкоштовні оновлення програмного забезпечення доступні для завантаження. Оновити свій смартгодинник або велокомп’ютер можна увімкнувши автоматичне оновлення на своєму пристрої або за допомогою програми Garmin Express™ для ПК. Переглянути список функцій для сумісних пристроїв можна за посиланням.

1 Для отримання повного списку сумісних пристроїв та функцій, натисніть тут.

2 У зв’язку з технологічними обмеженнями використання оптичних датчиків монітора серцевого ритму, якими обладнанні портативні прилади GARMIN, деякі показання серцевого ритму будуть неточними за певних обставин. Означені обставини залежать від фізичних даних користувача, типу та інтенсивності фізичних навантажень. Дані монітора серцевого ритму не призначені для використання у медичних цілях та не можуть бути використані для діагностики, лікування або профілактики будь-яких захворювань. Неточність показників оптичного монітора серцевого ритму під час фізичних навантажень не є гарантійним випадком.

3 При підключенні до сумісного смартфона. Уся інформація в додатку Garmin Stocks Tracker, надається лише в інформаційних цілях і не призначена для торгівлі чи інвестування. Див. Twelvedata.com/stocks, щоб дізнатися про фондові біржі, які підтримує програма Stocks.

4Потрібен сумісний смартгодинник Garmin.


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.