Оновлення програмного забезпечення та функціонала розумних годинників Garmin

22.02.2023

Оновлення програмного забезпечення та функціонала для розумних годинників Garmin


Компанія Garmin анонсувала нові версії ПЗ для годинників Enduro™ 2, epix™ (Gen 2), fēnix® 7, Instinct® 2, Instinct Crossover, MARQ® (Gen 2), quatix® 7, tactix® 7 та vívomove®. Користувачам пропонується ще більше можливостей абсолютно безкоштовно.

  • Вдосконалені режими беккантрі та сноубординг: підйоми та спуски більше не потрібно вводити вручну, тепер ці дані відстежуються автоматично. Просто перейдіть у режим беккантрі або сноубординг і розумний годинник автоматично ідентифікуватиме підйоми та спуски.
  • Рекомендації щодо джетлагу:мандрівники можуть вводити деталі подорожі у календар додатка для смартфона Garmin Connect™ і отримувати рекомендації стосовно кількості освітлення, графіку сну та фізичних прав, щоб мінімізувати негативний вплив від зміни часових поясів у наступній далекій подорожі.
  • Нові профілі для вейкспорту: відстежуйте статистику для водних лиж, вейкбордингу, вейксерфінгу та тюбінгу. У цих профілях активності годинник визначає, коли користувач рухається або чекає на човен, а також дозволяє перевіряти попередні заняття.
  • Вітрильна експедиція: під час запису багатоденної вітрильної активності датчики на сумісних годинниках будуть вимкнені, щоб максимально подовжити час роботи акумулятора. При цьому відстежуватиметься місцеположення GPS з інтервалом раз на годину.
  • Вдосконалена функція Physio TrueUp: синхронізуйте ще більше фізіологічних даних, включно зі статусом тренування, тренувальним навантаженням, фокусом тренувального навантаження та іншими даними між декількома пристроями Garmin, щоб отримати повнішу картину своїх зусиль.
  • Покращені віджети сходу/заходу сонця: знаючи точний час сходу та заходу сонця ви можете обрати найкращий час, щоб розпочати пригоду або розбити табір до настання темряви. Також переглядайте карту з положенням сонця на небі відносно вашого місцеположення.
  • Оцінка сну: власники годинників vívomove Sport, vívomove Style та vívomove Luxe можуть дізнатись, як вони сплять за допомогою параметра оцінки сну, що визначається на основі якості та кількості сну попередньої ночі.

Безкоштовні оновлення програмного забезпечення вже надходять на сумісні годинники Garmin. Встановити нові версії ПЗ можна увімкнувши автоматичне оновлення на своєму пристрої або за допомогою програми Garmin Express™ для ПК. Переглянути список функцій для сумісних пристроїв можна за посиланням тут.



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.