Ще більше знижок на навігатори для мотоциклістів Garmin zumo

04.06.2019

Подорожі на мотоциклі стають все більш популярними. І для того, щоб легко зорієнтуватись у незнайомих краях, прокласти найбільш точний і актуальний маршрут, знайти цікаві дороги з захоплюючими краєвидами, мотоциклісти також вдаються до допомоги GPS-навігаторів. Але не звичайних, а спеціальних, призначених для використання на мототехніці. Таких як мотонавігатори Garmin zumo.

Мотонавігатори за зниженими цінами

Мотонавігатор zumo 345LM

Мотонавігатор zumo 395LM

Мотонавігатор zumo 346 LMT-S

Мотонавігатор zumo 396 LMT-S

Мотонавігатор zumo 595LM Travel Edition

Мотонавігатор zumo 595

Створені байкерами для байкерів, ці пристрої фактично представляють собою мотокомп'ютери, які дозволяють управляти програванням музики з підключеного смартфона, контролювати тиск в шинах за допомогою спеціального датчика та отримувати повідомлення про круті повороти, шкільні зони, залізничні переїзди та інші небезпечні ділянки дороги, якщо ви подорожуєте по Європі.

І як раз у розпал мотосезону ми пропонуємо вам великі знижки на топові мотонавігатори zumo, які окрім головних функцій, можуть віднайти для вас найбільш захоплюючі, круті маршрути в обхід основних шосе та магістралей.

Основні функції мотонавігаторів zumo

  • Легкі, компактні та дуже зручні в експлуатації.
  • Мають яскраві та контрастні сенсорні дисплеї, які відмінно читаються навіть на яскравому сонці.
  • Чіткий та гучний динамік, здатний відтворювати голосові підказки під час руху.
  • Управління музикою з дисплея навігатора.
  • Можливість синхронізації зі смартфоном або планшетом.
  • Можливість здійснювати дзвінки в режимі Hands-free, не відволікаючись від процесу управління мотоциклом.
  • Надміцний корпус з захистом від води, пилу, бруду та інших несприятливих факторів зовнішнього середовища.

Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.