Кошик порожній

Анонс від Garmin: Instinct Tactical Edition з тактичним функціоналом

13.08.2019

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила оновлену версію годинника Instinct з тактичними режимами та функціоналом. Новий гаджет отримав назву Instinct Tactical Edition і буде доступний у двох варіантах забарвлення: чорному та хакі (Coyote Tan).


Анонс від Garmin: Instinct Tactical Edition х тактичними режимати та функціоналом


Аналогічно попереднім моделям, Instinct Tactical Edition відповідає військовому стандарту 810 G в плані захисту від високих або низьких температур, ударів та впливу води (до 100 метрів). Хімічно посилений дисплей отримав підтримку пристроїв нічного бачення. Тактичний функціонал включає новий прихований режим stealth mode для захисту від збереження та передачі даних GPS про місцеположення користувача та відключення від безпровідних мереж, а також режим Jumpmaster, проекцію маршрутних точок, двочастотний GPS-приймач з подвійною мережею координат, тощо.

Для навігації передбачені вбудовані датчики, підтримка супутникових систем (GPS, GLONASS та Galileo), функція TrackBack для повернення у початкову точку, профілі висот, планування підйомів, вертикальна швидкість, XERO локації та інші.

Вбудований пульсометр дозволяє стежити за активністю та рівнем стресу користувача; велика кількість попередньо завантажених спортивних програм дає можливість отримувати точні дані під час тренувань; смарт нотифікації не дадуть пропустити нічого важливого.

Анонс від Garmin: Instinct Tactical Edition х тактичними режимати та функціоналом

Пристрій має містку батарею, яка тримає заряд до 14 днів в режимі смарт годинника, до 16 годин з активним GPS та до 40 годин в економічному режимі UltraTrack. Щодо поставок Garmin Instinct Tactical Edition в Україну, стежте за новинами.


Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.
Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70 19.02.2024 Garmin встановлює нові правила гри для глибоководної риболовлі з живим сонаром Panoptix PS70
За допомогою технології Garmin RapidReturn пристрій передає зображення в реальному часі на глибині до 300 метрів.