Garmin оголошує про відкриття лабораторії Firstbeat Analytics Lab

01.08.2023

Garmin оголошує про відкриття лабораторії Firstbeat Analytics Lab


Garmin повідомила про відкриття лабораторії Firstbeat Analytics у місті Йювяскюля, що розташоване у Фінляндії. Компанія стверджує, що це буде новий сучасний дослідницький та випробувальний центр зі спеціально розробленим фітнес-обладнанням, системами вимірювання та власними технологіями моніторингу, які буде використовувати команда найкращих фізіологів, дослідників та інженерів Garmin для створення інноваційних функцій у майбутніх електронних пристроях від Garmin. Компанія Firstbeat Analytics™, яку Garmin придбала у 2020 році, спеціалізується на перетворенні даних про частоту серцевих скорочень зі споживчих пристроїв у корисну інформацію та рекомендації для підвищення ефективності спортивних занять та поліпшення самопочуття у спортсменів по всьому світу.

«Ми раді, що нова лабораторія Firstbeat Analytics з'явилася у Фінляндії. З моменту свого заснування 20 років тому у Firstbeat Analytics працюють найкращі фізіологи та вчені світу. Нова лабораторія об’єднує їхній досвід, найсучасніше обладнання та передові технології, готуючи основу для ще більшої кількості інновацій та передових функцій у пристроях Garmin.» – Акі Пулккінен, генеральний менеджер Firstbeat Analytics.

Firstbeat Analytics є однією з провідних компаній у галузі аналітики фізіологічних показників. Вона допомагає забезпечити роботу багатьох функцій, які стали надзвичайно популярними серед користувачів Garmin:

Body Battery™: дозволяє переглядати поточний рівень енергії в організмі для визначення оптимального часу активності та відпочинку.

Щоденні рекомендовані тренування: персональні тренування адаптуються після кожного вашого забігу, щоб покращити продуктивність та сприяти відновленню, а також враховують майбутні забіги, які користувачі можуть додати до календаря Garmin Connect™.

Оцінка витривалості: визначає, наскільки легко ви можете докладати тривалі зусилля, а також враховує показники вашої фізичної підготовки, на кшталт VO2 max, короткострокових та довгострокових тренувальних навантажень та інших даних під час різних типів активності.

Акліматизація до спеки та висоти: дозволяє дізнатись, як ваш організм адаптується до різних умов навколишнього середовища.

Оцінка підйому Hill Score: обчислює, наскільки легко ви зможете бігти вгору. Розумний годинник Garmin оцінює вашу потужність бігу та витривалість, а також прогрес з часом на основі показника VO2 max та історії тренувань.

HRV Status: ваш годинник відстежує варіабельність серцевого ритму під час сну, щоб ви могли отримати краще уявлення про загальний стан свого здоров'я, відновлення та ефективності тренувань.

Витривалість у реальному часі: дозволяє у будь-який момент переглянути, скільки у вас залишилось сил до кінця дистанції під час забігу або велопоїздки.

Час відновлення: визначає, скільки часу потрібно вашому організму для відновлення перед наступним важким тренуванням, виходячи зі складності попередніх тренувань.

Відстеження сну: дозволяє отримати краще уявлення про те, як ваш організм відновлюється уві сні, за допомогою персональної оцінки сну з розділенням на фази сну, а також з даними пульсоксиметра1 та частоти дихання.

VO2 max: визначає загальний стан вашої серцево-судинної системи та аеробну продуктивність і дає змогу простежити, як рівень вашої фізичної підготовки змінюється з часом.

Аналітична лабораторія Firstbeat розпочала роботу у 2022 році у декілька етапів та вийшла на повну операційну потужність у 2023 році.

1Пульсоксиметр Pulse Ox не є медичним пристроєм і не може використовуватись для діагностики або моніторингу будь-якого медичного стану. Pulse Ox доступний не в усіх країнах.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.